planning 3/3

Jag funderar lite på vad jag ska hitta på när jag fyller år. Det är ju inte så långt kvar (1 månad) så det är nog dags att börja tänka.. Nu när jag har eget hus har jag möjligheten att ställa till med något festligt, vem vilka ska jag bjuda? Det är alltid någon som kommer i klämm.. Har haft kalajs varje år, så varför sluta nu? Det är ju jätte trevligt med kalas, så får man träffa alla nära och kära- på samma gång! Jag fyller 17 år, vilket inte är särskilt speciellt- just därför kanske man ska göra det speciellt? ^^

Eller varför inte ha girls only med sex-kväll? det vore coolt! Be någon komma hit och visa massa roliga saker. Har hört många som vart på sånt, det verkar ju skit skoj! jag får fundera på detta ;)

Men jag har nog betämt mig för vad jag vill göra på "den riktiga dagen". Det finns en underbar resturang i Trollhättan som heter Meza, där man kan äta tapas. Jag älskar tapas! För er som inte vet vad tapas är så kan jag kort förklara att det är spansk plockmat, man betsäller in massa olika smårätter och njuter så länge de varar :) Till den resturangen vill jag iaf åka.

http://www.restaurangguiden.com/ovr/trollhattan/meza/valkommenRG.aspx



both boring & busy!

Lördag
09.30 -10.00: Prova kläder inför fashionfredag
10.00-14.00: Jobba
15.30-17.30: Träning med koreografen Pernilla (fashionfredag)
18.00-18.30: Fika med Mormor & morfar
19.00-20.15: Dansföreställning i vbg, b rör mig
21.00- ......: Städa mitt hus!!

fatta va deppigt att sitta hemma på en lördagkväll, pricken över i:et - är ALLA mina tjejkompisar är på fest! ALLA ser as snygga ut och dansar antagligen just nu i sina skyhöga klackar! pust.. Jag har sån lust att fixa iordning mig. Ta på mig min spetsklänning och fråga sofia om jag får låna hennes sjukt snygga gladiatorskor, dom är dessumtom SJUKT HÖGA!


Gladiatorskor från Zara!

hejdå till mitt långa hår!

Jag börjar nästan gråta!! Usch, vill inte ha såhär kort hår :'(
Kolla bara skillnaden ..


               Före


                  Efter

jaktväska!

Pappa har utökat sin jaktutrustning med en väska från baron. Väskan kostar 1400 kronor och han kommer använda den max typ 5 gånger om året.. När man lägger så mycket pengar på en väska ska man använda den också, det tänker jag göra för jag tycker den är as snygg!!


Va tycks??

Beyonce 11 maj !

Nu är biljetterna beställda till Beyonce :D fan va jag lägtar !!
Det blir jag, Helen, Elin och en kompis till henne.
Någon mer som ska dit ?

19.30 i Scandivavum, då smäller de!
Så skön känsla att stå där bland alla folk och allt man tänker på är hur underbart allt är för stunden!
mmm, älska konsert! En grej som är extra roligt är att vi tar med Helen på hennes första konsert :)



bästa & värsta


du är en sån fin människa Linda
det gör så ont i både hjärta och själ
att du inte finns här var dag, som du brukade
det vi hade tillsammans, det var allt för mig
förr hade vi det varenda dag, verkligen varenda dag
och det värdesätter jag så otroligt mycket
men utan dig blir det så otroligt tomt
för allt vi delade var en så stor del av mitt liv
det blev alldeles för mycket att förlora
det blev bara för mycket, jag klarar det inte..
jag saknar dig och allt vi hade, mer än allt annat!!

ni kanske tycker det är jättekonstigt att jag fortfarande gråter
.. det tycker jag med, jag trodde inte det skulle bli såhär
jag trodde att jag skulle komma över det

jag älskar dig min vän
och jag ska vara där för dig
precis som du alltid vart där för mig

Puss på posten !!

Idag var det riktigt kul att gå till postlådan. För idag innehöll den nämligen alla mina kort som framkallats + nya CHIC-tidningen :D Nu väntar jag bara på sminket från FACE, beställningarna från HM och sportväskan ;)

Det var däremot inte lika kul när jag hoppa av bussen och inser att Affe är bort från hagen !! Efter en stund ser jag Affes huvud kika upp över staketet, han har rymt och står ute på åkern :O ingen ide att springa mot hästen som om hela världen håller på att rasa utan om man tar det lugnt så är det större chans att dom inte springer iväg.. Så jag gick långsammt fram och fick allt tag i honom. Senare såg jag hovmärken på trädgården, så han har nog kikat runt en del..

Ikväll blir det talangjakt i Ed tillsammans med mamma , lova & anne ^^ vet inte riktigt vad det bjuder på men det blir nog bra. Puss & kram Petra !


Kvällsmys!

Måndagen avslutades med middag och film tillsammans med Johan :)
center stage turn it up- Värd att se !!!

 
                                                                                   

....

jag vet inte vad jag känner, allt är bara tomt..
inget är som det ska vara.
jag vill inte ha det såhär..

Klumpen i magen sprider sig mot bröstet,
 tårana slutar aldrig falla !!

ledig!

Godmorgon!

Idag är en bra dag eftersom vi är lediga från skolan! Det kunde inte blivit bättre med tanke på att vi kom hem igår från Idre.
Så idag ska jag ut och rida medans det är ljust, fixa med kemiuppsatsen, beställa klipptid ( lär ju få klippa bort typ 15 cm eftersom jag klippte mig senast i juni ;o ) och  försöka kolla upp alla tävlingar under våren och anmäla mig.

Ponny-allsvenska div 1 börjar närma sig och vi är fortfarande på jakt efter en c-ponny som kan vara med. För i år ska vi få ihop ett lag !!! Målet jag har när jag tränar med Affe är ju div 1 så om det inte blir av känns det bara värdelöst! Jag ska kämpa för att detta ska bli så bra som möjligt och jag ska göra det med tanken på Linda och Tonix. Meningen är att vi ska kämpa tillsammans och nu när ni inte finns här längre så ska jag iaf tänka på er...

Puss på er!

idre 09 !!!

Jaa, då var Idre-resan över. Jag har haft jätte skoj och alla har vart super trevliga :) Resan upp gick bra men jag var ju helt borta eftersom jag var tvungen att ta åksjuketablett. Man blir verkligen jätteslö utav dom tabletterna, det kan jag bevisa när jag säger att jag nästan somna i Balder då jag tagit  två sånna tabletter ^^

Var framme vid 3 tiden, checka in i stugan. Lagade mat, batsa och hade de gött :)

Fredagen blev det skidåkning, backarna var fina men blåsten började komma och så gjorde snön. After ski kl 15 och sen några åk på kvällsåkningen, mkt bra (Y). På kvällen blev de fest'ing, jävligt nice! Sen blev det utgång till Utsikten, men surtanten släppte inte in mig så det blev hem & basta istället ^^ tur att Johan va så snäll och följde med hem ;)

Lördagen var blåsig och snöig, skidåkningen gick sådär.. Men vi åkte allt endel allihopa :) Alla utom Niklas, han kom inte ens ur stugan, bakfyllan tog alldeles för hårt..haha! Rebecka fyllde 19 år så det firades med skönsång och marängswich. Kvällen bjöd på discobowling. Ingen totalseger för min del direkt men jag vann iaf över älsklingen ;)

Hemresan började inge vidare. En av bilarna körde ner i diket och fick dras upp av bärgarbilen. Sen flöt det på bra :) Synd att vädret inte va så jättebra men annars var umgänget jättetrevligt, maten bra och boendet var suveränt!

Här kommer massa sköna bilder från resan:











Hårboll!

Hejhej!

Onsdagar framöver kommer vara riktigt jobbiga, 6 lektoner, ingen håltimma!!
Idag hade jag knappt ingen lunch heller för jag, Anna-Lotta & Geraldin skulle intervjuas av tidningen Fotnot om indviduellavalet Dans, vilket är med Teresia Björk. Först prata vi om utvecklig, mognad som person och olika syner på dans osv. När vi trodde att allt var klart ber fotografen oss att vi ska improvisera med håret (????) så hon kan ta några bilder. Asså det var nog det mest konstiga & pinsamaste jag någonsin gjort!! Det var ju lunchrast och jätte många såg oss när vi stod där och flaxa med håret. Sen sa hon att vi skulle ställa oss ihop och typ sätta varandras hår i varandra (???) asså jag kunde knappt hålla mig för skratt, fattar ni att vi såg ut som värsta hårbollen? Ja herregud, man får vara med om det mesta!! Tårarana bara rann efteråt när vi liksom kom på vad fan vi hade hållt på med & hur otroligt fula vi måste sett ut !

En annan grej idag var när Magnus skulle uttrycka sig om vad han tyckte om bananer. Magnus lider av bananfobi och hatar därmed bananer. Så säger han: Asså jag klarar inte av varken smaken, konsistensen eller utseendet! hahaha, det är inte många här i världen som stör sig på en banans utseende ;)

Nu ska jag packa det sista inför imorgon. kl sex kommer Fredrik och hämtar mina skidor och sen åker jag till Johan och sover där :) Hörs om några dagar, då jag hoppas att jag har massa skoj att berätta :D

Puss&kram !!

Det man är van med..


Hejsan!

Jag och Anna-Lott hade planerat skridskoåkning på gympan idag, men det gick ju inge vidare..Jag som längtar så efter att få åka skridskor! Istället blev det friskis&svettis dvd, den jag fick i julklapp ^^ De flesta av oss kom nog fram till att balansen är inte riktigt där den ska..

När skolan var slut och jag va påväg hem så ringer mamma. Hon ska nämligen börja en Hälsopedagogik-kurs idag i Göteborg. Så säger hon i telefonen: " Nu är jag i Göteborg och har letat upp klassrummet". Asså stopp ! Mamma ska inte sitta i skolbänken, hon ska ju vara den som undervisar. För ett ögonblick kändes det som mamma va på "samma nivå" som mig och liksom gått bak i tiden .. Det var ju bara ett år sen hon pluggade till specialpedagog men då var det ju på heltid och efter det har jag sett henne varje dag i skolan, så jag är van att se henne som lärare, inte elev!

Det är rätt konstigt hur man föreställer sig att folk ska vara. Hur man uppfattar personer beroende på vilken miljö man är van att se dom i.
Som tex alla ridkompisar jag haft under åren, bara att se dom i "vanliga kläder" känns konstigt! Eller att prata med lärare när jag jobbar i affären på helgerna, det blir nästan stelt för man är van att prata med varandra som elev-lärare, medans man nu helt plötsligt pratar som två privatpersoner.
Den socialakompitensen är viktig mina vänner ;)
Usch va jobbigt att inte våga eller kunna kommunicera med oika människor. Visst, ibland kan de vara lite jobbigt (ifall den andre personen råkar vara dryg, tyken eller bara allmänt torr) men för det mesta är det ju bara trevligt att prata med folk!

Jag undrar ofta hur folk uppfattar mig.
Jag tycker ju själv att jag är på ett visst sätt men vad tycker alla andra?

Ikväll väntas kinamat men Johan, ha det bra sålänge :)
pusspuss Petra

HM

HM katalogen är farlig, farlig för plånboken!
Det finns så sjukt mycket fina saker och till bra priser. man tänker att "den kosta inte så mycket" men så plockar det på ändå..  Speciellt Sale-sidan, mycket grejer till sjukt låga priser. Jag har beställt en del grejer, men såklart hittar jag något nytt varje gång jag besöker hemsidan !! Detta är vad jag har beställt, hitills ^^





Nu är det läggdax, jag kommer nog drömma om kärlekskaka och alla möjliga bakverk för det känns inte som jag har gjort annat än att baka ikväll.. Godnatt allihopa! Puss och kram på er.

Tindra

Måste dela med mig av bilder på underbart söta Tindra, 1 månad gammal. Träffa henne på Pelles kalas i söndags :)
Naturliga bebislukten, sammetslena huden och små söta fingrar och tår! Allt va så petit och gulligt! Tänk att alla har vart så små, till och med jag själv, det tycker jag är jätte fascinerande!!

Åhh va goo hon va! Det är sånthär som gör att man inte är rädd för att bli vuxen, det får mig bara att lägta!!







Vad är performance?

Ny termin och nytt tema i dansen, nu ska vi ha några veckor med :
Vad är performance?
Allt jag har är en text om olika känslor (tidigare inlägg: den man älskar saknar man) och en byggnad som jag ska försöka inspireras av (centralstationen i Göteborg). Min text börjar med "När den man älskar reser bort blir man ledsen.." och därför valde jag just centralstationen. Jag ska sätta ihop ett nummer på cirka 5 minuter. Jag vill ha tema Kärlek, jag tänker mig då rött ljus, rosenblad, vita sommarklänningar & harmonisk musik. Men jag vill ju inte att publiken ska somna till mitt nummer, så jag måste ha någon sorts dynamik i det hela..

Självklart vill jag gärna att publiken ska förstå vad jag vill förmedla men det är jättejätte svårt! Allting måste hänga ihop och ha en mening. Det här är inget som bara ska slängas ihop på en timma, här ska det verkligen funderas på vad varje litet ord och varje liten rörelse har för betydelse.
Jag vill verkligen att det ska bli bra!

Funderingar:
1. Ska jag läsa upp texten själv eller ha den på vita duken?
2. Vill jag ha några bilder med i mitt nummer?
3. Hur ska min koreografi se ut?
4. Välja musik, få insperation och KOM IGÅNG!!!!


Back to work, hoppas på det bästa. Puss&kram

Från den ena dagen till den andra.


hejsan :)

Vi människor är alla väldigt olika. Jag är en väldigt social person och älskar att umgås med både bekanta och obekanta människor! Det märktes igår, jag var så pratglad så mina läppar nästan sprang ifrån mig. Jag prata och prata och prata, HELA TIDEN! Men idag, knepigt nog, är jag så trött & orkar inte va social för 5 öre.. Så därför har min kväll vart perfekt, jag har inte pratat med någon de senaste 5 timmar och har suttit i mjukiskläderna alldeles för mig själv, inkurad i en skön filt och bara njutit av att mitt enda sällkap har vart mina två katter. Jag har plockat ihop 95 bilder till framkallningen och funderat på massa saker som jag aldrig hinner tänka på annars..

Detta är min kväll i en enkel bild:



Godnatt allesammans, sov gott!
kramar P

Tjejkväll


Tjejkväll med bakpotatis, let's dance & bakning hos Anna-lotta i fredags :)
Bakningen gav sjukt goda resultat!!
Tjejkväll är en mysig & underbar uppfinning!

Tack Anna-lotta för en lyckad kväll :)








100 foton 29:-


Alla som har CSN-kortet kan betälla 100 bilder från Fujifilm, allt man betalar är frakten på 29:-
Lätt att jag ska ta chansen, det är ju sjukt kul att kolla på alla gamla bilder man har framfallat. Men nu för tiden har man ju alla bilder lagrade på datorn. Och som det har blivit för mig, datorn crashat och troligtvis har alla gamla bilder försvunnit-trist! Tänk om jag hade framkallat bilderna, då hade jag ju haft dom kvar?!
Men nu ska jag plocka fram de 100 bilder som jag känner mest för, upplevelser som jag aldrig glömmer osv. Så kan man ju visa sina barn sen när man blir stor, här är min ungdom i 100 bilder :)

http://www.csn-kortet.se/rabatter_nationella.asp?nav=katalog&id_rabatt_Nationell=619&CategoryID=15&id_meny=103

tack för tipset Natalie!

Detta får mig att tänka på en historia som mamma berätta om. När hon va liten, kommer inte riktigt ihåg hur gammal, men säg 10 år. Då bodde hon i en lägenhet i Vänersborg och huset började brinna. Massor av saker förstördes! Förstå va tragiskt att förlora alla leksaker, skolarbeten, foton, ALLT !! Usch, det är mardrömmen för mig, att mitt älskade hem brinner ner!!

Men men, nu ska jag inte tänk på sånt!
Hoppas ni får en bra helg allihopa :)
Puss&kram Petra!

Onsdagkväll :)

Nu sitter jag hemma hos Johan :)
han duschar och jag fixar lite med bloggen.
bloggen är helt kenpig, jag uppdaterar o grejar men sidan är alldeles vit och tråkig..
Syns min blåa bakgrund & bilderna med Affe för er?

Igår blev de sex and the city filmen & godis hemma hos Linda.
så jävla kul när charlotte skiter sig i brallan xD
asså älska den filmen & älska (nästan) alla kläder!!

Ha en fortsatt bra kväll, jag ska kolla på Made in Sweden som börjar kl 21 på tv4!!
Flipp eller flopp?? Hoppas idoljuryn har lyckats få fram något bra..
puss&kram!





Idag har jag och Johan vart tillsammans i 7 månader :)
7 underbara månader och jag är så kär i dig så jag skulle kunna äta upp dig!! Du ger mig så otroligt mycket kärlek och glädje, utan dig vet jag inte vad jag skulle göra..

jag älskar dig

Idre närmar sig


hejhej!

Idag hade vi möte om Idre-resan. Jag ska bo i den stora stugan (13-bädd) så de bli najs.
Jag funderar bara på vad man kan laga för mat till 13 pers. För vi skulle typ föröka gadda ihop oss så vi köper mat tillsammans.. Pasta nån dag, men sen då ? och frukost, alla vill ju inte ha samma.
Jag kör på"supermackan", polarbröd, ost, skinka- in i micron. klart ;D mumma!

Har kollat massa gamla bilder på pappas dator & hitta en otrooooligt pinsam video från nån dansshow 2006. Jag dööör ! Helen hade lagt det bakom sig, men nu ska hon påminnas ;)

Men nu ska jag dra mig till Linda , wiiiie :D
efterlängtat vill jag lova !
pussss !

Jag älskar ...


Jag älskar att vakna upp bredvid Johan, känna tryggheten hos någon annan.
Jag älskar att skratta tills tårarana sprutar tillsammans med Johanna, utan att ens behöva säga något förstår vi varandras tankar. Jag älskar att sätta kinden mot Affes päls och drömma mig bort. Att efter ett riktigt hårt träningspass vara helt utmattad men ändå så jäkla stolt över mig själv och min prestation, det älskar jag! Sen finns det så många småsaker som jag älskar. Jag älskar till exempel att ta på mig alldeles nyköpta sockar, jag älskar att packa en resväska, jag älskar att lägga mig i en nybäddad säng, jag älskar att sjunga, jag älskar att slappa efter en stressig period och jag älskar verkligen farmors mat.

Jag älskar att älska saker!

När allt känns tungt för mig så försöker jag se de saker som är positiva i mitt liv.   ( undra om jag ärvt det från mamma? Saker som ens föräldrar gör som man tycker är jättestörande gör man tillslut själv) Jag vet att det kan vara jättesvårt att tänka positivt i sånna lägen, men det är absolut värt ett försök!
Föreställ dig bara på de människor som inte har något eller någon att älska. Det kanske är därför de tror så stark på sin religion? För att på något sätt få trygghet. Men för mig känns det jättekonstigt att "känna trygghet" från något man inte vet existerar. Visst, jag hoppas att jag kommer till himlen och träffar farfar och alla andra nära och kära som gått bort men jag vet ju inte säkert om det kommer att bli så..  Får hoppas på att det blir som Lova sa: "Uppe i himlen rider farfar på Tonix och alla är lyckliga!"

Bakstugan, resultat

Japp, bakstugan var i full gång hemma hos mig igår :)
Så nu får ni komma på fika!!
Johan gjorde sällskap och förutom mina nybakta muffins och min kärlekskaka så åt vi räkor och vitlöksbröd. Mums!
Du är underbar älskling <3

 
Muffins: vanilj, blåbär/hallon & choklad          Kärlekskaka

Bakstugan



Nu är det dax att frosta av frysen & fylla den med nybakat.
Bra att ha lite fika så jag kan bjuda oväntade gäster på :)
Det är ju lika bra att öva på sånthär innan man flyttar hemifrån.
Så man inte behöver ringa hem och ställa dumma frågor som: hur kokar man potatis?

Så va säger ni, sockerkaka, muffins, kladdkaka eller kärlekskaka?
Det är liksom det jag brukar göra, kanske jag ska prova något nytt?
Typ rulltårta. Lena min faster brukar gör en med daim i, mums!
Eller har någon något annan förslag, snälla ge mig isf !
Jag älskar att baka & laga mat, så bara dränk mig med förslag :)

Sen får det bli en sats med 7 minuters kola, det är min grej de!!
80g smör
2dl socker
0,5dl cacao
1dl sirap.
Koka i ca 5 min. Gör ett så kallat "kulprov" ( ta en sked av kolan och häll i ett glas med vatten,om kolan har en bra konsistens när du häller ur vattnet, är kolan klar)
Lycka till!!


minnen 08

Ibland är det jätte svårt att skriva om något vettigt här i bloggen. För att skriva om vad jag gjort under dagen är nog inte allt för interessant för er läsare. " Idag gick jag upp kl 10.23 och åt en ostmacka" Blablabla....
Jag tycker att det är kul att läsa andras bloggar där de skriver om funderingar & tankar de har. Därför kan ju jag dela med mig av mina tankar och förhoppningsvis komma med något bra. Men idag känner jag mig alldeles tom, jag vet varken in eller ut.  Allt känns liksom "helt okej" och livet bara rullar på...


Så idag delar jag med mig av några bilder från 2008, som jag kommer minnas extra mycket. Bilder säger ju tydligen mer än 1000 ord & så många ord har jag verkligen inte att säga idag, så några bilder blir super.

      

       


 


Den man älskar saknar man

Uppgift i Dans: Åk till stadsbiblioteket i Göteborg. Hitta en text som ni vill arbeta med under vårterminen, samt en byggnad i Göteborg.
Så jag och Anna-lotta begav oss till storstaden & hittade efter timmars letande var sin text.
På barn & ungdoms avdelningen minsann ;)
Grynet räddade Anna-lotta med sitt otroligt smarta citat:
Varför måste bajs lukta skit?
Vaför kan det inte lukta typ godis?


Detta blev min text:

Den man älskar saknar man
När den man älskar reser bort blir man
ledsen. När människor och djur dör kan
man sakna dem jättemycket. Att älska
någon är en jätteskön känsla men att sakna
någon kan vara jobbigt och faktiskt göra
ont. Därför kan det vara jobbigt att älska
-men det är det ju värt! Ibland kan det ju
vara mysigt att sakna någon också, om
man vet att det kommer och man
kan ha kul tillsammans snart igen.
Då längtar man!
   Olika känslor hänger ihop. Man skulle
 nog aldrig vara riktigt glad om man inte
ibland faktiskt också fick vara ledsen. Och hur
skulle man veta att något var roligt om
man inte visste hur det är att ha tråkigt?

Det här är saker som jag kan asosiera egna minnen med
& jag har haft mkt funderingar kring ämnet, därför valde jag just denna text :)

 

Sofia 19 år :)

Sofia fyllde 19 år den 5:e januari & detta firades med kalas :D
Här kommer några bilder!

 
Födelsedagsbarnet :)                                       Underbara Farmor <3


Jag & Bianca :D

 
Goda efterrätten :) mumms !                   Bästa Erika & Wiktor!

Var det bättre förr?


tjooho !

Det va så att Maja, 6 år, ringde mig förra veckan.
"Petra kan vi leka idag?"
"Nej tyvärr Maja, jag har Johanna här nu.. men en annan dag, så kan vi leka längre?"

Och idag hade jag inget planerat så jag ringde henne !!

Så denna dag har jag tillbringat med Maja 6 år och Måns & Gotte , 3 år :)
Så sööööta så jag dör!
Memory & alfapet va ett tag sen jag spela.
jag älskar att göra sånnadär barnsliga saker ibland ^^
Sjöng singstar med Emma som bara den, skojskoj!


Va det bättre förr kanske???
För min del fanns det en hel del som var mktmktmkt bättre förr.
Som att Linda fanns här varje dag, det var det bästa!!
och just att man bara va, slippa allt skitsnack som kommer när man blir äldre.
Så är det faktiskt lite tomt utan Adrian, han är ju så himla långt bort!!
Ingen bror att retas med eller typ zappa framför tv'n ihop med..

Men idag har jag ju Johan, eget hus & massa andra underbara grejer.

Jag har även roliga saker som väntar, tex Idre- vilket jag läängtar till!!
Jag måste liksom ha något fråmför mig, allt blir så mkt roligare då.

 <3 Petra




KP's Secret


Äntligen äntligen fick jag träffa min Klara!
Den lyck-osten kom nyss hem från Florida & visade mig helt otroliga bilder från resan.
JAG VILL TILL FLORIDA!!
Vi käka god räkmacka & prata natten lång :)

Jag fick världens underbaraste, sexigaste, most wanted julklapp ever !!
Två par trosor från Victoria's Secret :D Överlycklig!
Och denna klapp låg dessutom inpackad i universums sötaste ask.
TACK TACK TACK KLARA!







Klara är en underbar människa som jag kan prata om Allt med!
Ingenting är pinsamt eller fel.
Vänner som Klara är svåra att hitta.
Hon är guld värd för mig <3


Welcome 2009 !!

Jaa, då var det återigen ett nytt år.
Sista dagen av 2008 hade jag middag tillsammans med Johan Sandra & Vikor :)
Johan va tyvärr sjuk och därmed inte så social :(
Men jag & Sandra kom allt igång där ett tag med dancing.
Biljard blev det också nån omgång..
Tack för trevligt sällskap!!!
Ni är underbara <3


Här kommer några bilder från middagen.

 

 

 

RSS 2.0