bra resultat :)

Hej bloggen!

Gick in och kollade på resultatet från i söndags. Fick en glad överraskning när jag såg att jag bara låg en plast utanför placering :) och laget ligger 5:a, också helt okej!!  men nu har vi håltimma, kanske ska använda den till något vettigt? ha en bra dag :) pusspuss

Jag lär inte bli rastlös..

Nästa vecka är det påsklov, GUD VA SKÖNT !!
Ska inte iväg någonstans utan det blir att göra lite småutflykter, saker som man inte hinner annars och ta vissa dagar som dom kommer..
  • Shopping i Göteborg med Helen
  • Dressyrtävling i Vänersborg
  • Massage på Sunlike
  • Bakdag
  • Träffa KLARA!!
  • Sexparty?? (Helen, nu måste vi ta tag i dethär ;P)
  • Cirkus Maximum :D
  • Mysa med älsklinpäskling!!
  • plugga: fysik, matte, spanska, data och eng.
  • Påskafton- fest!
  • Maskeradhoppning på Ridskolan
  • Träffa Adrian & Edvard :D
  • Rida typ varje dag!
  • Kanske rida med Kajsa :)
  • Sy min utklädnad till hoppningen (hemligt^^)
Ojdå, jag som bara trodde de skulle bli 5 punkter :S hur kunde de bli så mycket??
Det blir nog ingen: ta-dagen-som-den-kommer.

vilka tider!

Va inne på ridklubbens hemsida och hitta så underbara bilder från förr. När vi va hela gänget, alla hästtjejerna och hängde ihop! Värsta lagkänslan och gooa stämmningen, fan va jag saknar de nu! Alla blev peppade av varandra och man kände att man hade någon att dela sitt intresse med. Vi va ett sånt gött gäng, nu är några för gamla för att rida ponny, andra har flyttat iväg och vissa har till och med lagt ridningen på hyllan. Åhh, vissa saker var verkligen bättre förr!







Tävling !

Åh, vilken dag !! Upp tidigt och hemma 12 timmar senare, men vi har haft de skoj :) I första klassen kände jag inte igen Affe, han blev alldeles stressad och spänd när vi kom in i ridhuset, Affe är mkt sällskapssjuk och där inne var vi helt ensamma. Men poängen blev inte jätte dåliga ändå, 58% fick jag.

I andra klassen däremot var det en annan häst inne på collecting ring, då kände jag igen Affe igen ;p Han gick super fint! 63% sluta de på, helt klart nöjd- årets första start och allt :)

Nu är jag så trött att jag nästan ramlar av stolen, får skynda mig att ladda upp några bilder från dagen:




Earth hour

Snart släcker vi ljusen och tänder stearinljus ist. Jag hade gärna velat se konserten som är nu på kulturbruket men måste lägga mig tidigt idag, imorgon blir det upp kl 6 (som egentligen är kl 5 för inatt börjar sommartiden). Önska mig lycka till, jag kommer att behöva de!! Jag är verkligen taggad inför säsongens första tävlingen, det här ska bli ett bra år ;)

men, nu börjar de närma sig halv nio så; Släck ljuset :)
med de säger jag Godnatt!


underbara johan

Jag och Johan hade en toppen kväll igår! Tappade upp ett bad, tände ljus och myste. Sen blev det matlagning, mmmm det fanns inget att klaga på där. Fläskfile, potatisgratäng, sallad, johans underbara sås och vitlöksbröd :) Bädda ner oss i soffan, kollade först på let's dance och sen på Bedtime Stories, söt film!! Men Laila skulle faktiskt ha vunnit...

Du är bäst älskling !


Idag ska jag jobba. Sen packa, fixa, smörja.... inför morgondagens tävlig i Mariestad. Det blir en lång dag kan jag lova! Jag startar först 11.10 och sen 16.24 :S låååångt väntan! men vi åker ju flera stycken så jag får sällskap, mycket godis får jag ta med mig också ;)

Ha en bra dag! Puss&kram

uf-mässa

hejhej!
Idag har jag vart i Uddevalla på UF-mässa med skolan. Kolla vad alla företag hade att erbjuda, köpte en reseladdare till mobil & ipod, ihopfällbar vattenflaska och restandborste ^^. Jag har som tanke att ha Uf-företag som projektarbete i tvåan, bra att få inspiration och kunskap om hur det går till.

Grymma dansare va där och inledde dagen, jag träffa Klara & Linn och massa skönt folk va där :) toppen!
En liten kille, han gick i typ 3:an, hade kommit på idén att ha kompass på gummistöveln. Så jag gick fram till honom och fråga om hans uppfinning, han sa:
- Jo, om . ehh.. om man till exempel ska ut i skogen och plocka blåbär så.. ehh.. kanske man vill gå.. ehh.. till ett annat ställe att plocka blåbär, då kan det vara bra att ha en kompass på stöveln så man hittar tillbaka. (och under hela tiden ha sa detta kollade han ner och grejade samtidigt med mossan och gummistöveln som stod uppställd på bordet framför honom)
ÅHH, han va så jäkla sööt !!!


kulturell


 
  Min danslärare Teresia Björk        Våran dansföreställning, mitten av Maj ;)
i dansföreställningen Domkraft       Musikal i U-valla, 4/4

BEYONCE, Scandinavium 11 maj !            Pink 10 November :D

chic

Nu blörjar jag bli fundersam, idag kom nämligen ännu ett nummer av Chic! Jag har fått typ 3 stycken nu. Skit kul att få hem bra läsning, men jag har inte lust att få nån räkning sen utan att jag betällt.. Hmm, mysko! Nu ligger ju tidningen här så jag får väl läsa den ^^

Idag har jag & mamma vart och kollat på bil också. Va ute och körde en sväng.. Nu ska jag käka mat, läsa Chic & sen dra mig till dressyrträningen. ha de bra !!



Min dag..


Linda kom hit, vi grät i varandras famn. Jag hade så mycket jag ville säga med det kom inte ett enda ord, ni vet när man gråter så drar munnen på sig och man får inte fram någonting.. Vi vet båda två att det är fruktansvärt tomt utan varandra men vi börjar nog inse att det faktiskt inte går att få allt tillbaka. Jag kan inte ens räkna gångerna jag gråtit över detta. Tänk då Linda, hon förlorade ju sin älskade häst!!

Samtidigt som Tonix har funnits i tanken på oss allihopa idag så har det ändå vart många skratt, prat om massa minnen och vi har kollat på bilder på alla tokigheter vi hade för oss. Jag & Linda gjorde saker som ingen annan och det är stunder jag aldrig kommer glömma. Det är otroligt betydelsefullt! Det är inte så konstigt eftersom det är en under en väldigt lång period som jag delade hästlivet: mitt intresse och min passion,  tillsammas med Linda.


Affe busar förfullt ;)


 

tänka positivt


plugg, bak, pepp

Jag bakar, pluggar och lyssnar på musik samtidigt, de ni ;) Inte för att jag får så mycket gjort då men ändå...
Plugga mste jag för imorgon har jag kemiprov, gaaah !!
Håller på att lära mig massa tråkiga formler o skit.
Samtidigt som jag peppar inför Beyonce & Pink, åhh va jag längtar !!!

Bakat har jag gjort för att imorgon kommer Linda hit, det är nämligen ett år sen Tonix dog igår.. Så imorgon blir nog ingen lycklig och glad dag :'( kommer bara tänka ännu mer på hur mycket jag saknar det jag och Linda hade. Det är svårt för andra att förstå, men det var verkligen allt i mitt liv, det bästa jag visste! 





fotoalbum

Idag har jag bland annat kommit igång med mitt fotoalbum. Två sidor har jag fått ihop :)
Jag älskar att pyssla med sånthär !!




Mopeden ger frihet

MIN MOPPE FUNKAR :D JAG ÄR FRI!!
Typ så känns det, igår kunde jag ta mig själv till Johan och just nu har jag lunch och är hemma. Snart ska jag tillbaks till skolan för att ha dans, får träna bort det onyttiga jag just nu äter- marängsviss !!!

Så jäkla gött att kunna ta dig vart man vill, när man vill!
Tänk då när man får bil, ännu större möjligheter.

Just de, konserten igår va super :D
 Älska jan johansen & johan bodings röster!

söndag

Godmorgon!

Fan va jag hatar att blöda näsblod, det är precis vad jag gör nu!! Johan ligger kvar i sängen, hans gårdag var nog lite tuffare än min. Han va på Wärs och jag var i Åmål. Julias klasskompis hade hyrt lokal och så då åkte vi dit, skumt att va på fest men knappt känna någon! men det va ju ändå kul att se nytt folk :) 

Idag ska jag försöka hinna rida & läsa lite kemi innan kl två för då ska jag och mamma till Vänersborg. Sundals rock orchestra är det som gäller idag :)

ha en bra dag, krammis !

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt nya nattlinne :)
Tjejerna hitta den perfekta vardagslyx-presenten.
Tack för ikväll!
Sweet dreams




Tjejkalas ;)

hejhej, klockan är mycket och jag borde egentligen gå och lägga mig för imorgon ska jag jobba.. Men jag vet att jag inte hinner blogga imorgon om denna kväll och jag känner mig ändå rätt pigg så ;)

Kvällen har varr underbar, det är så kul att träffa så många personer på en och samma gång som man bryr sig så mycket om! Annars blir det nästan aldrig att man ses allihopa. I har iaf ätit tacos och marängsviss, kollat let's dance & wild child, pratat en massa och öppnat presenter. Jag fick ett jätte fint nattlinne, volanglinne, fotoalbum (äntligen kan jag göra något kul med mina foton :D) nagellack, väska- jaa massa fina saker! tack tjejer :)


 
                                           ( kolla min nya skolbag till vänster, J&J design)


                                                                               Linne från Johanna & Julia :)


                                         Jag & Klara försöker se bitchiga ut.. eller nått..


                                                                 

Jag ska resa, men vart ?

hejhej !
 Nu skiner solen och jag sitter och kollar i massa resekataloger.Jag fick ju presentkort på Björnresor 750 kr och nu ska jag och mamma betämma vad vi ska hitta på. Det är inte lätt vill jag lova, det finns allt från bussresor till Ullared till weekend i London eller 23 dagar i Mallorca ^^ Aa, ni fattar vilken blandning. Bussresa till Ullared kostar ca 200 kr, så då måste jag ju hitta något mer. Kanske bättre att lägga till några hundarlappar och komma längre bort?
Shoppingweekend, solresa, uppleva Sverige, sparesa .....?? Jag vill se hela världen, allt verkar ju så härligt !!

Förslag som lockar :

1. Köpenhamn,
3 dagar 2095;-
+ Mycket shopping
- Det blir kanske billigare att fixa resan själv, tåg.

2. Ullared, 1 dag 200;-
+ Jag har velat åka dit hur länge som helst !!
- Man lägger pengar på massa onödiga saker ^^

3. Weekend i London, 2 pers 1250;- /natt
+ London har så mycket, både historia, shopping och kultur.
- Maten är inte min favorit !

4. MiniWeekend Paris, Disney land , 3 dagar 1695:-
+ Stort plus för att få uppleva Disney Land !!
-  Ingen hit för åksjuka-mig med bussresa


äldre har faktiskt också facebook

mamma har tjatat hål i huvudet på mig om att jag ska skaffa facebook till henne! Så nu orka jag inte höra mer, mamma har nu facebook :S  "camilla Mellberg har ju facebook ( så säger mamma de med en svensk-engelsk dialekt, hahah) då kan ju jag med ha det."

OMG, ens mamma ska inte ha facebook :p !!

underbart :)

Trots min manliga, målbrotts röst, hostattacker och halsont så har humöret var på topp! Vädret har ju vart underbart :) Jag och Johan kunde till o med lägga ut en filt bak på altanen och gotta oss. mmmm, sånt gör att man längtar till vår och sommar! Egentligen skulle jag hålla mig borta från ridningen för att inte bli mer sjuk, men jag kunde verkligen inte låta bli!!

Så har jag och mamma handlat allt inför tjejmiddagen på fredag :) Nu är det dags för plugg!!
adiós amigos:D

bake a cake

Jag kom tillslut upp ur soffan och började baka. Först tänkte jag ge mig på något helt nytt och lite mer avancerat. Men man har ju sina favoriter!  Jag gjorde faktiskt en blandning- enkla muffins som jaggjort tusen gånger innan, men lite nytänk med glasyr och strössel på muffinsen :D det blev även muffins med bitar av blockchoklad i. Samtidigt som jag baka hann jag prata med Adrian i trekvart, alltid skoj att höra hur han har det :)

Nu väntar jag bara på mamma & pappa, har dukat fram tre muffinsar, för att överraska. Man ska ju visa att man bryr sig om sina nära och kära :)

  Resultat :

  

hot or hippie ?

Varför ser hon så jäkla snygg ut i sitt hårband?? 
Själv ser jag ut som värsta hippien i ett sånt..
 Det är ju skit snyggt, på vissa!!


betydelsefullt

Man lever sitt vanliga liv, utan att stanna upp och tänka på alla som är där för en, ställer upp för en och bryr sig om en! Jag och Johanna låg och prata om det i lördags, att man inte säger "jag älskar dig" till sina föräldrar, syskon, alla nära och kära som man fasktiskt älskar.  Jag är iaf sparsam med dom orden till min familj. Får orden mer värde om man inte säger dem som en avslutningsfras vid varje telefonsamtal? Kanske, men det betyder ju inte att man aldrig ska säga det.. Jag säger till Johan att jag älskar honom men varför inte till mina föräldrar? Fast man kanske inte behöver det, jag vet att dom alltid finns där för mig..

Man ska tänka på dom som betyder någon för en och försöka visa uppskattning! Det kan vara jätte svårt, det kan till och med kännas konstigt. Det är också värt att tänka på vilka som inte gör dig gott, vilka som får dig att må bra eller inte. Det är nu man börjar märka vilka som är där för en på riktigt.

Ta vara på de som betyder!




tack för att du finns !


kortis inlägg..

Hej på er !!
Nu kollar jag på heartbreak Kid och tar det lugnt.. Så skönt att inte ha några läxor, bara kunna zappa runt på tv:n, gosa ner sig i sofffan och chilla.

Ikväll blir det friskis med Helen :) Har ont i halsen men idag måste jag gå på träningen för äntligen kan Helen följa med!
ha en bra kväll allihopa, kramkram

P.s Jag älskar dig Johan !!

melodi lördag

Igår var det tjejkväll hos johanna :) mycket trevligt med mina gooa tjejer och god mat !!
melodifestivalen va självklart på, fyfan jag blev änna nervös när Caroline af Ugglas hade chans att vinna. Ifall det blivit så hade jag bojkottat eurovision !!

Tack underbara, älskade vänner för en mysig kväll <3


Matlagning ;)

 
I full gång med :  Basilika/honung kyckling, klyftpotatis, tsatsiki och sallad :)


Anna-lotta & marängsviss :D


Efter många timmar av prat blev kl 4 och jag & johanna
kom på att det kanske var bäst att sova..

marängsviss

ikväll blir det mys hoa Johanna Jernberg :)
ska dra mig till hemklöp för att köpa marängsviss!
melodifestival, gott sällskap, mat & marängsviss- låter mycket bra :D


sann kärlek

En kärlek som är lik ett hjärtats sigill
som alltid i trohet består.
En kärlek som varar tills tiden står still
som utplånar smärtor och sår.


hm är allt väldigt bra !!

Skor från HM, vill ha !!
349 & 198 kr.



:)

Nu sitter jag hos pappa på jobbet, har hämtat ett moppset för det ska bära av hemåt för städning ;) Ska städa (allt va det innebär) sortera alla lådor i köket och badrummet osv. Det kanske låter skit tråkigt, men när man är sugen på att få det snyggt, sätter på musik och har en godisskål på bordet är det inte så tråkigt ^^  
Ikväll ska jag till johan :D Ska troligen laga bakpotatis, revbenspjäll, vitlöksbröd och annat gott!

ha det bra :) puss

Zzzzz...

Nu är jag SÅHÄÄÄR trött !!! Först skola, sen hem & plugga engelska och sen iväg på träning.. Skolan & träningen gick bra men dom här j*vla orden, jag får rabies! Intresseklubben antecknar: Imorgon har Petra alla oregelbundna verb i engelska och hon är säker på typ en tredjedel av dom, jippie!

Men kom igen, det här är sista grejen nu, nästa vecka är kalendern tom från läxor! Tänk positivt, tänk positivt. Viktig punkt i Petras regelbok. Inte för att jag har någon men man borde egentligen ha en, iaf en med regler för hur man själv gör sitt eget livet bättre och enklare.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa CHIC (jag fick en till tidning på posten, va händer? Jag klagar inte iaf :)). Känner mig goo efter ett bad och världens godaste shower gel från Lush. I Lush butiken finns förresten perfekta presenten till den du tycker om! Jag köpte julklapp till mamma & mormor där. Man kan gå där i timmar och kolla och framförallt lukta!



Godnatt allihopa!

tack !!

Idag fick jag en försenad födelsedagspresent av Wiktor & Erika :D
En tavla med bilder på mig från balen i 9:an. Erika fixade mitt smink & hår, sen gick vi ut och tog lite bilder.
Så nu sitter den uppe på väggen,varje gång jag ser den kommer jag tänka på Erika & Wiktor eftersom jag fick den av dom :) Jag kommer tänka på mormor också, för hon sydde min klänning. Sist men inte minst så kommer jag tänka på alla vi som gick ur 9:an tillsammans, jag saknar er massor !!!


pink !!

Jag och Maria har nu biljetter till Pink :D:D
Det lär bli grymmmmmmt !!
Får vänta ändå tills November för att se henne,
men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!!


datakunskap....

Sitter just nu på datakunskapen, så passar på att säga hej i bloggen ;)
Idag efter skolan ska jag träffa Klara och hennes lillebror Adam för att bada. Det blir skojskoj!
Men nu måste jag go back to work. Pusss 

Kvällsmys

Ikväll blev det wokad mat, blåbärssmoothie och riesen :D Det enda som saknas nu är det viktigaste- Johan!! Saknar honom så jag tror jag dör, vill bara ha dig här älskling. Känna dig, höra din röst och kunna krama dig när jag vill! Du är en så underbar människa och jag är så tacksam över att få vara din. Hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig.  

 


Nya produkter

Igår var jag hos Lena på homeparty- visning av Mary Kay produkter. man fick prova massa olika krämer, smink, peeling, u name it! Jag kände mig jätte fräsh efteråt, sånt gillar vi ;) När jag kom hem var jag en sminkborttagning, rouge och foudation rikare.

Och i födelsedagspresent, blev jag ÄNTLIGEN ägare till 3 in 1 concealer från Make up store :D
Rougeborste och maskara köpte jag idag på Alexandra !!




varför är vi tjejer så otekniska?

Idag har jag fått klart bokrecensionen i svenska, samtidigt som Johan & pappa satte upp min nya tv :D Den har stått i hallen i några veckor och bara väntat på att komma upp. Om jag vart teknisk och stark nog hade jag satt upp den själv :P Men nu är den uppe och det blev riktigt bra !! När jag ska kolla på film så drar jag bara ner duken så blir det nästan som en mini-bio.

Varför är vi tjejer så otekniska ??
Jag har kommit på en teori om att det är våra föräldrars fel. För när vi barn växer upp så tar våra föräldrar automatiskt med pojkar på saker som pappor håller på med, såsom bygga, fixa något tekniskt eller liknande medans vi tjejer får följa med mamma till köket och baka.. Ifall jag hade följt med pappa när han svetsade så hade jag väl kunnat de nu? Varför är allt så inriktat på manligt och kvinnligt? Jag vill ju kunna bygga, inte bara baka!

födelsedagsfika!!

Farmor va snäll och bakade finaste prinsesstårtan till mig :) Natalie bakade kladdkaka & mamma baka tårta med hjärtan.. På Thairestaurangen blev det bananasplit och på kalas blev det även en massa godis och gottgott!!

MUUUMMMS


almost there..

Okej, nu är jag nära! Nu har jag två klänningar, olika modeller & olika färger.
Mormor har lovat att sy den, perkeft för då sparar jag några hundra ;)

- Den guldiga vill jag ha precis som den är
- Den rosa ska behålla modellen med itället för rosa ska den va lila.

VA TYCKER NI????



 


favorit

Mischa Barton är nog en av de snyggaste jag vet! Plus att hon är en fantastiskt skådespelare.. Halva nöjet med att kolla på OC var ju för att Mischa va med. (Synd förresten att det inte sänds längre, för de va riktigt bra!) Hennes stil är också snygg men ännu snyggare stil har fd kollegan Rachel BIlson, hon har alltid sjukt snygga kläder!! Om jag fick önska mig vad sin helst i hela världen skulle de vara Rachel Bilsons garderob!

 


GE MIG !!!


workiing

Nu är det jobb som gäller fram till 14 ;)


rolig dag !!

Hejsan!
Idag har vart en rolig dag i skolan. Börja halv 9 på gymmet, det är mycket bättre nu när vi fått träningsprogramm, innan det gick man bara runt och var lätt förvirrad.. Efter lunch hade vi föreläsning med en som hette Jonas och han hade en cp-skada. Han va så sjukt rolig !! Han berätta bland annat om att han hade suttit på bussen, bakom honom satt en tjej och prata i telefon. Tjejen sa; Asså jag har träffat en ny kille, han är cp-snygg!! Då hade Jonas sagt: tack tack! Han drog en massa roliga historier om hur olika människor bemöter honom i det vardagliga livet. Det var riktigt intressant faktiskt! Han sa till exempel att många "tycker synd om handikappade människor" och det kan jag faktiskt hålla med om för så har jag själv tänkt många gånger.. Men som han sa: Vi är inte olyckliga för de, vi kan var lyckliga på insidan men det ser ju inte andra människor. Alla har sitt handikapp, vårat syns bara extra mycket!

Efter skolan har jag en sista gång kollat igenom alla glosor tills imorgon, samtidigt som jag lyxade mig med riskakor och lite annat gott :) Snart är det hoppträning, wiiie! Ha en bra kväll, puss !


Hårding på gymmet ;)


gottgott !!

mega gosig!

Såhär bra går det för mig med pluggandet ;p Min katt är nog den gosigaste ever och det är ju jätte mysigt men kanske inte när han lägger sig rakt på böckerna för att få uppmärksamhet..




"Efter det roliga måste man ha tråkigt"

Nu sitter jag och äter världens godaste våfflor och har både Plaza och Chic-tidningen bredvid mig ;) Chic kom på posten idag, har ingen aning om varför för min prenumeration gick ut för flera veckor sen.. Men jag ser det som en försenad present ^^ Jag får  förska njuta en stund till för sen ska jag sätta mig med en massa läxor.




 Mycket bra hemsida  ;) www.vafflor.se 

:(

Jag som hade längtat så till ikväll då vi skulle till Meza i Trollhättan för att äta tapas. Vi kolla nämligen på hemsidan och på tisdagar är det stängt :( Så istället får det bli Thai resaurangen, men det är ju gott det med.

men ni som läst mina andra inlägg kanske har förstått hur mycket jag längtat efter denna kväll som skulle tillbringats på Meza...

Födelsedag!



Idag är det min födelsedag och alla har vart supergulliga :D dagen börja med massa paket på sängen, tor det va en tolv tycken ^^ Jag fick bland annat 750 kronor på Björnresor, en blus, sjal, 200 kr på Alexandra och MASSAGE !! Wiie ;) Aa just de, på den hemliga resan med mamma va Sundals Rock orchestra!! Så jag fick mycket jag önskat mig men också många överraksningar!

När jag kom till skolan står Anna-Lotta och Natalie där med värsta kollaget med bilder på mig och två små formar med världens godaste kladdkaka, så stod det 17 på dom! Så jäkla gulligt!! Ska lägga upp en bild på bakelserna ;) Sen sjöng dom för mig på spanskan ^^

Ikväll väntar Trollhättan och tapas :D ha det bra så länge!

Mary kay, på söndag!

Efter 75 min friskis och sedan ett varmt bad känns allt mycket bra!! Det är så gött efteråt när man tränat. Under själv passet känns det ju helt tvärtom ^^

Men det jag ville betätta var att det har dykt upp ännu en rolig grej :D Nämligen hudvårdsvisning och make up på söndag hemma hos Lena. Och det bästa är att dom säljer Mary Kay produkter. Det va typ det enda jag kom på när jag skulle säga vad jag önskade mig! Men det kändes som en omöjlighet eftersom dom tydligen inte säljs i butik (korkat!!). Men på söndag, då kan jag få mina efterlängtade produkter :D

Nu väntar in gamla säng, jag ska nämligen sova inne i mamma & pappas hus. Dels för att jag inte vågar sova ute i mitt hus själv efter att ha sett Män som hatar kvinnor och för att dom ska kunna fira mig precis som vanligt imorgon med frukost på sängen :)
Natti natti allihopa!

Pluggish

Hejsan!
Just nu har jag läxor upp över öronen! Men nu sitter jag och har en break tillsammas med varma mackor & äpplejuice. Sen blir det till att plugga igen. Ikväll blir det Friskis, ska bli gött att verkligen röra på sig!!

Och imorgon fyller jag år :D Jag försöker få det att kännas lika spännande som det alltid gjorde förr. Numera känns det bara som en helt vanlig dag fast man får paket.. Jag vet en sak jag ska få av mamma, eller aa jag vet att det är en hemlig resa ^^ bara så jag inte skulle boka upp något den 22:de mars så va hon tvungen att säga de.. (jag hoppas hoppas verkligen att det är spa, men jag ska inte tro allt för mycket- då blir jag bara besviken).

Nu måste jag sätta igång igen, pust! Ha en bra kväll, puss&kram.

dreams!

Om jag har tilltäckligt med pengar när jag gifter mig ska jag ringa Leona Lewis och be henne sjunga denhär låten på mitt bröllop. Den är ju helt underbar!


weekend i götet!

Helgen i Göteborg va super! Filmen var sjukt bra (men samtidigt ännu mer hemsk, speciellt för oss tjejer tror jag). Så satt jag där och hörde henne skrika under våldtäcksscenen, försökte lugna ner mig med att tänka "Äsh,det är ju bara på film", men sanningen är den att det händer så ofta på riktigt och det kan hända vem som helst! men det är kanske är nyttigt att veta om det också så man inte tror att allt här i världen är en dans på rosor.
Så även om jag kanske inte kommer kunna sova rikigt bra de kommande dagrana så är den värd att se. Skådespelarna var riktigt bra!

Och för att tala om maten. Den var superduper god!! Jag älskar verkligen tapas. Beställde in fyra olika smårätter som kostar ungeför 30 kr styck, så sitter man och njuter av allt gott. Man kanske kan tro att man inte blir mätt, men tro mig det blir man! Alla var på bra humör och restaurangen hade en jätte trevlig miljö.

Hotellrummet var mysigt och jag & Johan hade de så bra så :) På morgonen var det dags för frukost. Dendär frukosten skulle man ha varje dag asså, OMG! Jag tror aldrig jag har ätit så mycket i hela mitt liv.. mmm, den va helt otrolig.
Sen bar det av till IKEA en sväng och sedan hemåt igen.

Dick tog bilder under kvällen, ska sno några av han. Kommer inom kort :)
tack allihopa för en toppen helg!

RSS 2.0