nu drar vi ;)

Hej!
Köpenhamn var underbart men hinner inte berätta nu för ska alldeles strax dra till landvetter. Därifrån åker jag och Sofia till Stockholm och sedan vidare till Umeå.

Har en massa härliga bilder från Danmark som jag ska visa :D
Smakprov!




köpenhamn!

Nu drar vi snart iväg mot Skåne :) Där ska vi äta middag ikväll hos Kjell för att imorgon dra vidare till Köpenhamn och två nätter på hotell. Det är jag, mamma, pappa & johan. Jag har med mig kameran och ska ta en massa kort! Men först ska jag duscha och göra mig i ordning och inte glömma att ta åksjuketablett (viktigt om man heter Petra Andersson).

Kommer hem på torsdag och redan på fredag bär det av till Umeå!
Hörs om några dagar :) ha de bra så länge!


adios amigos :)

tjejkväll hos A-lo :)


anna-lotta & johanna :)


chokladmousse på g!


älskling <3


lasagne ;)


godingar äter chokladmoussen!


twilight såklart ;D


höstens alla färger

Hösten kan vara väldigt fin med alla sina färger! men idag är den så ful det bara går. Det regnar, det är lerigt i hästarnas hage, ett stort grått moln täcker hela himlen och bara trycker ner ens energi.

Domhär bilderna tog jag i stockholm och sånna dagar hoppas jag på i Köpenhamn och Umeå!




tacksamhet!

Gårdagen var mysig! Kul att få träffa mina fina vänner :) läste på blondinbellas blogg om att man ska tänka på allt bra man har istället för de man inte har och det är verkligen sant! Jag uppskattar verkligen det jag har. Mina underbara vänner, ett friskt liv, älskad pojkvän, stöttande familj, ridningen och den miljö jag lever i! Jag ska verkligen inte klaga..

Johan kom inatt också. Han hade jobbat på wärs och kröp ner hos mig efter han slutat, det var underbart! Trygghet har jag också, ännu mer att vara tacksam för.

Snart väntar ridning med Lova och Ikväll ska jag träffa några tjejkompisar. Vi ska laga mat och prata en massa :D hoppas ni får en trevlig kväll för de kommer jag med all säkerhet att ha!






godis blev det ju såklart, det var ju fredag. SLUT!

it's growing :D


idol-kväll

ikväll blir det idol och tacos med NV-gänget ;) förutom natalie då som är i Kreta.. men det ska bli kul att träffas. Jag ser dom varje dag i skolan på raster men det är ett alldeles speciellt snack i detta gäng som är jävligt nice ;)
Lov är det också :D trevlig kväll, PUSS




petra amalia andersson




091020

nu är det kass uppdatering här på bloggen. Men igår åkte jag och sov hos Julia i Göteborg och har vait där till eftermiddagen och efter det var det bara att hoppa på spanska då det är prov imorgon!! Men jag lever men är sjukt trött!  Bilder från Stockholmsresan har jag inte lagt upp än, dator fick damp när jag försökte och efter de har jag inte ägnat tid åt det men snart kommer de upp på facebook!

Nu är min lilla "break" över så nu ska jag tillbaka till spanska. men innan de vill jag bjuda på en otroligt snygg bild på min älskling och jag när vi hade hemmaspa eller något liknande ;)


underbar är vad han är <3

what I've doooone

Nu har har & Sofia bokat biljetter till Umeå :D Det ska bli grymt och jag längtar sönder!Jag har jobbat och efter det haft en underbar dressyrträning där allt känns skitbra! Mormor och morfar och hans syster har varit här idag vilket var mkt trevligt. Det är ganska intressant att höra vad äldre tycker om exempelvis internet, invandring eller att man knappt kan betala med kontanter på bussen längre. Dom är inte uppväxta i den "moderna världen" och kan därför nästan störa sig på all ny teknik. konstigt? nej kanske inte.. Jag har även pluggat spanska, läst ut twilight boken (äntligen, det var nog de andra två böckerna som ligger på hög som måste läsas pga skolarbete som fick igång mig) , skrittat ut på Affe, träffat tjejkompisar och kollat in Marias lilla bebis Vanja!

Det var nog de jag hunnit med på lördag och fram till nu :)
Ikväll kommer min Johan <3


friday again

Ännu en fredag och nu endast 1 enda vecka kvar innan höstlov.
Det ska bli riktigt skönt!
Ikväll väntar aerobic och kräftor & idol med Johan. GODIS blir det också, har även köpt nån ny chipssmak, sourcream & bearnaise, får se om den är god ;)

Måste lägga ut bilder från igår när jag & johan la ansiktsmask!! haha ;) Gör de när jag får min kamera som fortfarande är hos Johan. Ha en bra kväll !


såhär kommer efterrätten förhoppningsvis se ut ;)

hemma efter stockholmsresa

NU är jag hemma från en underbar tvådagars-tur till Stockholm med klassen! Jag har haft det jätte roligt :) Kollat in riksdagen, varit på teater, hunnit med en hel del shopping och massa andra saker. I klassen finns så många olika personligheter men alla funkar så bra ihop, alla är så gooa. Det var verkligen en lyckad resa. Har tagit massa bilder men ger smakprov idag och så mer inom kort  :)

Hoppas ni gillar min nya design ;) Ni kan ju gärna slänga in en kommentar om vad ni tycker om den. Nu är jag jättetrött efter mycket promenad, lite sömn och mycket skratt och prat. så nu ska jag sova.


SP2<3


jag på riksdagen :)

vad är det för fel på mitt öga? :S


på nästan alla kort blir mitt ena öga mindre än de andra.
Ögonlocket typ hänger över ögat mer än de andra..

lördagskväll

Har inte berättat om lördagskvällen som jag spenderade med johanna & julia.
Vi började med att spela plump. Jag vann så de va skoj ;p Sen kolla vi fotbollen. Jag agerade paparazzi på Jörgen som troligen skulle få glädjeutbrott eller likande vilken sekund som helst och jag tänkte då få en såndär "rätta-ögonblicket-bild". Eftersom Sverige inte gjorde mål så fick jag inte rikigt till någon bra bild.. Senare åt vi smörgåstårta och den va så sjukt god!!

Sen körde jag hem Julia på mopeden och åkte tillbaka till Krull för att sova. I slutet sov jag nog och prata santidigt. Tillslut fråga Johanna: Petra, är du verkligen vaken? Då insåg hon nog att jag inte riiktigt hängde med i samtalet längre. Vid halv två ringer Johan helt förtvivlad då han tänkt överraska mig och komma och sova hos mig. Men jag var ju hos Johanna så överraskningen blev inte så lyckad ^^ Jag och Johanna prata en stund till, sen somna vi båda två.


kkfa <3


pokerface






just de! jag och johannis kollade time out, fullt frys, värsta språket & svenska för nybörjare också
gött skoj!!


sparing inför framtidens investeringar ;)

har nyss varit och haft hela 45 min lektion som jag alltid har på måndagar... Innan det kollade jag och johan på the proposal. Nu ska jag plugga lite och sen rida & gå på friskis :)

Har vart inne på banken idag också. Känner mig riktigt duktig som satte undan en massa pengar på mitt sparkonto. Det kommer kännas ännu bättre sen när kommer få användnig för dom i att typ investera i en lägenhet eller liknande :D Jag skrev ett inlägg i somras om att jag skulle försöka spara 75% och 25% till minutenkontot av mina sommmarjobbspengar. Tillslut blev det att jag fick 27% minutenkontot, 23% gick till min systemkamera och 50% satte jag idag in på mitt sparkonto.
Jag var fan livrädd att bli rånad när jag gick in på banken med min bunt av pengar!!

P.S Imorgon drar vi till stockholm :D


pj's meny

ikväll har jag och johan gjort trerätters och kollat idol :D mysigt!
idag låter jag bilderna tala!


älskling <3


såhär snygga är jag och sandra varje dag :D


petra och johans meny ;)


italiensk kycklingpasta





blåsigt värre

NU ser min blogg lite konstig ut men hinner inte fixa mer för nu ska jag till ridkolan :)

Här ser vi Affe typ bålsa iväg haha!


bak time :)

Hejsan!
Idag har det vart lång dag i skolan och allt jag vill nu är det det ska bli fredag så jag får äta mina kladdmuffins med fyllning som jag gjort idag efter skolan! Blev så himla sugen på att baka, älskar att göra det! Och det är det som är det svåras att hålla sig ifrån i vadet, alltså allt fika. Så jag sa till Sofia att från och med nästa vecka får jag äta fika när jag vill men inte godis, dricka, glass och chips. Vi ska till Stockholm, SP2, nästa vecka på tisdag och jag måste ju få fika och ha med mig något gott på tåget.


fyllning med bland annat grädde och vit choklad




skogsmulle

Idag har jag för första gången provat min kamera. Får väl hoppas jag blir bättre på att ta kort än va jag va idag :P haha! Men några bra fick jag allt ;)

Jag och Johan har vart ute och gått.
Tog lite kort och träffa Jens springandes i skogen.






nu är den min, kraftigt nöjd!


min gooding


coming soon

 


värt att älska

Kollar i min kalender och inser att jag kanske borde låta min häst vila ibland..
i september blev Affe riden 26 dagar av 30 möjliga
okej, jag är beroende av ridning!
det kliar fan i fingrarna på mig..
jag älskar det verkligen!!




P.S har beställt systemkamera, kommer nog imorgon :D längtar? JA!


gamla traditioner och underbara minnen


 

 


systemkamera

Jag är så sugen på en alldeles egen systemkamera. Jag vill köpa den för en del av de pengar jag tjänat i sommar! Förra året blev det en ipod så varför inte en systemkamera i år? Jag har kollat runt en hel del och tror jag hitta en bra ;) har ni några förslag så skriv gärna!



när kylan kommer plockas långa halsduken fram!


damp, godis & vänskap

Som jag sagt förut så äter jag ju bara sötsaker på fredagar (jag och min kusin Sofia har ett vad) och då är det fan all in gäller kan jag lova!!
Jag lyckades få i mig hela:
1 stor klubba
0,5 kg lösgodis
1diam
1plopp
glass
3 muffinsar
1 chipspåse
naturgodis
ca 1 liter cola

Så nu är jag förhoppningsvis trött på godis tills nästa fredag ;) haha!
gårdagen med helen (och sötsaker) va super (Y)

idag har jag jobbat & sen körde Linda mig till dressyrträningen och jag blev arg på min häst, det får man ibland!
Varning: ridning kan framkalla aggresiva utbrott och damp!

Ikväll ska jag, jennie och klara göra trerätters och kolla körslaget. Det ska bli mysigt att få vara med några av de som jag tycker om mest <3 Ibland kommer man verkligen på vad det är man ska ta vara på här i livet..

trevlig kväll, PUSS

aerobic

Nu drar jag på aerobic med Helen
ikväll blir det mys med henne, idol & mat
kanske träffa elin som är hemma från london me!
sen kommer Johan och är sov-sällskap :)
trevlig kväll !
PUSS


;Q

sandra dansar som en kossa
luktar bajs
o skakar stjärt

vi älskar't . hej


RSS 2.0