jag kanske inte säger det så ofta..

    Vaknar ibland, långt innan dag
Ligger där tyst i stillhetens hav
Jag känner värmen från din kropp

Tankarna far, får vandra fritt
Fylls av ett lugn av en tacksamhet
Allt har vi upplevt du och jag

Jag kan förbanna mitt eget sätt
Hur jag kan försvinna bort ibland
När jag borde vårda den gåva som vi har

Jag kanske inte säger det så ofta
Allt för sällan får man det till ord
Men du vet ju vem jag är,
hur jag bär det inom mig

Bultande och bara för dig
Jag kanske inte säger det så ofta
Kanske inte fångar det i ord
Men det finns här inom mig:
Jag älskar dig..

Tusentals skratt ryms i ett liv
Floder av tårar rinner förbi
Allt ska vi dela, du och jag

Ett djupt andetag, du vänder dig om
Sen stilla igen i morgonens sång
Gjort allt så synligt, allt så klart

Ja, det förvånar mig hur jag kan
Vara så förtvivlat tyst och stängd
Jag borde öppna mig för all den kärlek som vi har

gbg med älskling

Hejsan!
Idag har jag haft en goo dag i Göteborg tillsammans med Johan och hans syster Malin. Kom ner med tåget vid halv 12 och började gå i affärer. En av de första affärerna blev HM, där inhandlade jag en badbräkt från Matthew Williams kollektion för HM, (fatta va jag tycker den är snygg & hur länge jag velat ha en sån!!!), ett par skor och ett linne. Sen käka vi luch, blev lax och färskpotatis på uteserveringen. Sedan köpte jag även "volympuder" från Osis, det är skit bra men jag har aldrig orkat lägga pengar på det. nu fick jag den till typ "kampanjpris" för 129, ord. pris är runt 200 kr. Sen blev det ett väldans letande efter det jag egentligen var ute efter: höga skor som kan användas till vardags. Vi kollade nog i varenda skoaffär utan större framgång. Jag hittade ett par på Hm, men självklart fanns dom inte i min storlek. Innan jag och Johan åkte hem tog vi en grillad kycklingbaguett på espresso house, mums! PÅ hemvägen var tåget en halvtimma försenat, mindre mums :/

Min johan är bäst <3


Linne H&M 99;-


most wanted

nelly.com:

Asos.com

chicy.se:

ginatricot.se



glad!

Fick hem mina betyg i måndags. Har två vg och resten mvg, jag är riktigt nöjd och ska försöka hålla mig på mitt nuvarande snitt som är 18,67! Att jag fick vg i engelska känns sådääär eftersom jag var så  jäkla nära att få högsta betyg men däremot är jag sjukt glad för att jag lyckades få vg i kemi. Så det får änna ta ut varandra, tänk positivt!! mmm, det känns så skönt att få betalt för de arbete man lagt ner. De planerade kurserna kommer ju bli annarlunda eftersom jag & natalie ska byta till samhäll. Det ska bli skitskoj faktiskt.


;D


Jag & min goooaste Natalie dumpar NV och byter till SP ;)

solig dag :)

ännu en såndär fin, solig dag :D Idag har jag hunnit med en himla massa tycker jag. Först var jag, Helen och Elin ute i min sommarstuga någon timma. Sen skulle Elin till körskolan så jag & Helen drog och bada vi dett ställe nära henne. Vi låg på berget en bra stund och stekte i solen! Sen vidare hem till henne. Vi käka vattenmelon och kolla massa Rhodos-bilder. Efter nån timma där drog vi hem till mig där Helen fick testa att rida, hon hade riktiga skills får jag säga ;) nu på kvällen har det blivit pizza & kebabrulle till so you think you can dance! Mycket bra dag :D


underbar dag!

Vilken underbar dag jag haft idag! Jag & Johan övernatta i sommarstugan igår och vakna vid halv 10 imorse, inte ett enda moln på himlen och så har det vart under hela dagen. Sommaren är här :D Så idag har vi vart där, johans föräldrar, lova, dick och linus har också vart där. Vi har badat, åkt ring och solat :D Mamma tog fram en massa fika och jag tog istället yoghurt och en macka fast jag var jättesugen på fikat, jag gör framsteg!

Nu ska familjen grilla! kram

vem vinner?

Jag måste få ett stopp på allt småätande, godis, chips eller kakor stoppas i min mun konstant!! Inte för att jag kommer bli tjock eller nått sånt dumt men för att jag är sjukt beroende av socker. Jag skojar inte när jag säger att jag efter en dag utan godis, chips, fika eller liknande känner suget!! Så det var min ide att ha ett vad nu i sommar om att sluta med allt sött. Det är lättare att hålla det om man tävlar mot någon, annars blir det liksom "ähh, en dag gör det inget om jag äter, ingen bryr sig ändå.."

Så under sommarlovet ska jag, Sofia & Johan ha en tävling.
Inget Godis, chips, fika, läsk eller glass!
Det kan låta som en enkel grej men tro mig, det kommer det inte bli.
Vi är helt seriösa!!!
Håll tummarna (Y) hihi!



chill i a-lo stuga

Idag har jag och natalie hälsat på a-lo i hennes sommarstuga. Vi tog min moped dit och hittade tillslut, undefär så va det faktiskt för vi hamna lite var stans innan vi nådde fram. Vi var på Dalbergså camping, på nån okänd gård och sist men inte minst på en stor åker med typ 1 meter högt gräs. Asså vi höll på att skratta ihjäl oss, vägen blev liksom mindre och mindre, tillslut kom vi till dendär åkern och där stod vi, hahaha! Vi stuttsa fram där bland det höga gräset!

Under dagen har vi njutit av det fina vädret (jag känner hopp om lite sommarväder nu i veckan och möjlighet att åka till stugan, jippie!). Vi gjorde även paj och tjatade en hel del ;) kul att träffas igen, är ju så van vid att träffa dom varje dag i skolan!  Tur att jag fick en mysig dag med er <3 pusss!


där fick jag er allt ;)

hahah, fan va gooa ni är <3

<3<3<3

paj :D

Midsommar

Midsommarafton spenderade shemma hos mig. Meningen var att vi sedan skulle dra oss vidare men så blev det inte. Jag hade ändå en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap!! :D

jag & sandra!

maten va super :)

simon (Y)

sandra trodde hon va osynlig? haha

:)

ojojoj va dåligt med bloggande det blir nu då!! Inte för att jag tjänar miljoner på min blogg och har flera tusentals läsare men det är ändå kul att ha en blogg och hålla den uppdaterad. Skrev senast i onsdags och nu är det söndags. Vad har jag gjort?

Jobb + midsommarfirande! tors-fre
Slappa & middag på sunnanå på lördag
Söndag- jag & natalie har vart i a-los sommarstuga

grebbestad

hejhej!
idag har jag, johan, daniel & johanna tagit en tripp till kusten, grebbestad :D låg en stund på bryggan, fika & åt och gick runt i affärer. Skön dag med sol, tyvärr blåste det annars hade det vart jätte varm! Jag är röd i ansiktet :o man märker inte det när det blåser men solen ligger ju på lika mcyket för de..

Stora fiskmåsar, OMG!









rensning


Dags att vädra alla kläder, jag trodde allt skulle få plats på hammocken...
men...

.. sen blev även denna tvättlina full!

och dessa..

;) gött att plcoka undan koftor osv som inte används och packa bort vissa
grejer som inte används..


hallloo!

Dagarna har vart fyllda av massa händelser! Student, jobb, kalas och skolavslutning. Jag har inte hunnit rida på tre dagar, dels pågrund av detta och för det otroligt vackra, soliga vädret (ironisk)!! Idag är det också pissväder men jag måste dra mig ut ändå, det börjar änna klia i fingrarna..

Idag är det brännbollsturnering på Vita. Jag jobbar men ska dra dit en sväng efter jobbet. Vi har ju ett Ute&inne lag så jag måste supporta ;) ha en bra dag!! puss

6/6

Caroline Andersson tog bilder när vi var på tävling i Grums i lördags. I dressyr handlar det väldigt mycket om att det ska se snyggt ut, därför är det bra att se bilder för när man väl rider så är det inte alltid man tänker på sin hållning osv.. Man får bedömning och poäng för ryttarens sits och hållning och just den poängen är extra viktig och gångras med 3 så ni förstår kanske att det en viktig del. Det som jag lätt gör är att jag sjunker ihop i ryggen och min rygg blir som en båge, det måste jag träna på!!





senaste dagarna ...

hejhej!
De senaste dagarna har jag haft så mycket för mig så har knappt suttit vid datorn.  I söndags kom Johan hem så kunde jag inte slita mig från honom!! I förrgår va det skola och sen vidare till bal :D och igår var det brännbollsturnering, ridning och massage!

Underbart att Johan är hemma och vi hade det trevligt på balen. Alla var jätte fina, maten var god och så också stämmningen. Sista dagen i skolan hade vi brännbollsturnering. Jag hade en super goo dag med kycklingsallad, brännboll och sool !! Tyvärr är det inte lika soligt idag när studenterna går ut :/  Vi får hoppas att det klarnar upp! Nu ska jag iaf lägga upp några bilder från balen sen blir det fix inför dagens student.








trevlig kväll och goo dag

hejhej!
Gårdagen var jätte trevlig! Jag var på topp och hade as kul :D gott folk, det blir vad man gör det till! Kvällen börja med att vi tjejer åt mat och marängsviss, Jennie fick paket och vi körde lite "lekar". Vid halv 11 (?) kom killarna och sen rusade kvällen iväg. Som sagt, jag hade det mycket skoj!

Idag har jag, Adrian och Sofia tränat lite inför brännbollsturneringen, goosat med fölisen och vart hos farmor på lunch. Nu har jag vart på en ridtur och snart ska jag hoppa in i duschen. Johan kommer hem ikväll så jag ska dit sen :D det var allt från mig sålänge. Ha de  bra! Pusspuss

student!

hejhej!
Idag har jag vart på dressyrtävling i Grums, jag är nöjd med mina ritter. Synd bara att det är enstaka procent som fattas för placering. Ikväll ska vi fira Jennie som fyllde 18 år igår. Grattis på födelsedagen och att du klara teoriprovet :D

Jag tänkte visa bilder från igår när jag var på student i Vänersborg. Var på två mottagningar efteråt, fatta om jag var mätt eller? Man vill inte vara otrevlig och tacka nej så man stoppar i sig tills det sitter uppe i halsen. Men gott var det så jag ska inte klaga ^^






det börjar ta sig..

Mitt hår börjar bli långt igen.
Men inte lika långt som jag hade :(
Kolla bara på bilden, det va jättelångt!
Åhh, jag är fortfarande arg på frisören.
Hon klippte bort allt mitt hår!!!

Jag <3 älskling





längtar till helgen

Dagen har bestått av skola, ridning. plugg och träffa Sofia. Just nu pluggar jag det sista inför morgondagens matteprov. Snart är det grillad lax :)

Okej, imorgon är sista provet!! Ska ge allt och sen göra mig välförtjänt av sommarlov. Gud va jag har pluggat dom två senaste veckorna, helt sjukt! Men om man som jag siktar högt måste man vara med från början och inte slappa till sista året på gymnasiet och då komma på att ; shit, jag kommer nog inte in på den utbildningen jag vill. Synd för mig!

Imorgon är det studentfirande i Vänersborg men viktigast av allt är att min bror Adrian kommer hem från Umeå :D På lördag är det tävling och Jennies 18-års fest. Söndag kommer Johan hem från Rhodos. Jag längtar till helgen !!!!!!

Nu är det mat! Pussspuss


090603

Idag hade vi uppdyk i skolan. Ska visa bilder (tog dom av Theres, hoppas de va okej ^^). Vi var iaf i rondellen och hade bad/sommar-tema. Vi hade sjukt kul!! Resten av dagen hade jag prov och inlämningar varje lektion. Det känns som allt går bra. Svenskan & Kemin är jag riktigt nöjd med, engelskan är jag lite osäker på hur det gick... Efter skolan har jag fixat presenter till student och 18års kalas och kunde inte låta bli att köpa en tröja till mig själv. Småblommig, lila med djup rygg :D Ridit har jag också gjort. Nu ska jag dra mig till Rådahallen, basta & sola! Ha en bra kväll allihopa. pusss!

Förresten! Prata med Johan förut. Han har det jätte bra. Det var skönt att få höra hans röst. Vi har bara sms:at under veckan men idag ringde jag :) saknar honom! Jag vill liksom vara med när han har roligt. Igår tex hade dom festat till kl sex på morgonen och haft världens roligaste kväll typ. Jag kan inte annat än vara avundsjuk!



tagit ut sommaren i förtid

Idag har jag vart så glad!! Anledningen ser ni i bilder i inlägget nedanför. En riktig sötnos kom till världen i natt och att få se henne det första jag gjorde i morse gjorde mig så glad. Det är inte min fölis men den är hemma hos mig i vårt stall. Jag ska goosa med den så den blir riktigt riktigt mysig!

Gött med bara tre lektioner idag och sen hem. Anna-lotta, Linus & Natalie kom hit efter skolan och plugga kemi. Det blev väl inte allt för mycket gjort, blev mest prat om storlekar, hermafroditer och annat snusk!! Men det va skoj iaf ;) Hoppas det går bra imorgon, det är j*vligt avgörande för mitt betyg!

Asså jag tror att jag har tagit sommarlov i förtid. Det har blivit sent varje dag och jag känner inte för att gå till skolan. Jag vill bara göra vad jag känner för, inte behöva passa nån tid!! Men det är ju faktiskt inte sommerlov än, en vecka kvar sen är det slut. En vecka, kom igen nu!!!

Dags för dusch, sen måste jag sova! Puss&kram

tillökning i stallet :)






haha! http://fiffi.rfsu.com/





my day

Vilken låååång dag! I skolan hade jag fyra lektioner. Planerade även lite inför kommande uppdyk. Btw; Är det olagligt att vara i rondeller? Efter skolan var jag på jakt efter studentpresent till Johan. Det är inte det lättaste alltså.. Till tjejer finns det massor att köpa men så fort man ska köpa till en kille så blir det svårt.. När de tar studenten så vill man ju ge ett minne, inte en T-shirt som används tre gånger och sen aldrig mer liksom. Aja, jag har iaf ideér men det är ju dumt att avslöja för antagligen kommer Johan läsa detta ^^ När jag kom hem blev det kemi-plugg varvat med klipp&klist i mitt fotoalbum :) Vid sex-tiden kom Linn, Maud och Pelle hit (mammas syster och hennes fam.) Trevligt trevligt att träffas !! När värmen började avta vi halv nio stack jag ut och red, gick skit bra :D

Nu ska smörja in mig, lägga mig i sängen och sova! Skolan börjar inte förrän 11.30 imorgon. Wiho!! Så Linda kommer på fika. Sov gott allihopa! Puss&kram





RSS 2.0