hej dagboken!

hej!
idag har jag varit men min älskade Johan. Vi brottades i snön, spela kort och gosa :) Det är faktiskt helt sjuk va mycket snö det är ute, men jag klagar inte, det är bara vackert och kul att leka i! Vid fyra körde han hem mig för jag skulle ut och rida. Affe verka inte så sugen först men sen blev det bättre!

Ikväll har jag sorterat en massa gamla lådor med skolarbeten, dagböcker och annat halvpinsamt. Asså det är lika roligt varje gång att läsa mina dagböcker från första åren i skolan. För att citera mig;

Hej dagboken!
Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen
Jag gillar en kille och det är så jävla jobbigt,
för jag vet att det alldrig kommer bli någonting mellan oss,
för han tycker jag är en liten plutt.

men det är inte bara det,
Anna-lotta har lite problem för hon har frågat chans på simon,
säkert 100000 gånger nu och han säger NEJ och nu ska jag hitta en kille åt henne,
annars får hon väll utslag och kräks och mår skit.
Och vem vet, hon kanske kommer naken till skolan?


HAHA!

vinter och jul






strömlös

HEJ!
Har tänkt lägga upp bilder från jul som jag sa men vi bor på landet och har för tillfället ingen ström ^^ Känner mig kanske handikappad och ociviliserad. Det är iskallat i huset fast ganska mysigt med värmeljus. Eftersom vi inte har ngon ström kan vi inte heller laga mat så igår laga jag, sofia och edvard mat hemma hos Lena som vi egentligen planerat att göra hos oss. Men nu är jag iVänersborg hos mormor och morfar för idag är det släktmiddag!

ha de bra, puss

julafton är snart slut..

Nu var denna jul över och återigen har det varit en fin julafton! Jag har fått massa paket, ätit allt för mycket mat och träffat släkt och vänner. Ska dela med mig av lite bilder imorgon men nu ska jag sova. Hoppas alla haft en underbar julafton!


julaftons höjdpunkt ;)

julbord och annat juligt

HEJ!
Nu var det några dagar sen jag skrev men jag har haft fullt upp med annat. Jag har bland annat jobbat, varit på julbord med rådagänget, shoppat & varit på liseberg och pyntat julgranen :) Har tänkt på bloggen flera gånger och hur jag ska skriva av mig men just nu står det helt still.. Det börjar bli sent och jag ska upp tidigt imorgon för ridning och sen jobba vid 11. Kom in och hälsa på mig på Ute&inne :D

Imorgon efter jobbet bär det av till Vänersborg för att på sätt och vis invänta julafton. Vi åker ner till mormor och morfar den 23 december varje år och så firar vi jul med släkten på mammas sida på julaftonsmorgon för att sedan åka vidare till farmor här i Mellerud vid kalle-anka-tid och sen hem till oss på kvällen där julklapparna delas ut.

Ville dela med mig av lite bilder från julbordet och annat juligt :)





lite vinterbilder :)


öronmat i torsdags :)

julavslutning med klassen hos Elin <3

min underbaraste <3

bästa hyllan från gårdagens julbord- godishyllan!

julbord

idag har jag varit i vänersborg och skrivit in mig på trafikskolan
helt plötsligt kändes körkortet så nära fast jag inte ens börjat!
Men min första lektion är den 8 januari och jag kommer vara fett nervös.

Ikväll blir det julbord med jobbet, hoppas på trevlig kväll!

PUSS

se det snöa

Idag var det sista skoldagen och imorgon är det bara julmys kvar
Efter skolan har jag pyntat i stallet och gjort ett försök att rida
Affe liksom vände sig mot vinden och mitt ansikte var iskallt,
med andra ord så gick vi in efter typ en kvart, så bra gick det..
Men lite roligare blir det nog ikväll när jag och Johan ska på öronmat!

Snön ligger kvar på marken och mer kommer det.
Hoppas hoppas att den kan ligg kvar en vecka till,
det hade varit så perfekt om det blir en vit julafton.
Som ni kanske förstår så förstör snön lite för min ridning,
men det är ju mysigt med snö så det får gå!

Petra längtar till jul :D
Här kommer lite bilder från förra året.



vi tycker om varandra och köper många julklappar ;)





pärlor och svin

Sitter på spotify när helt plötsligt Carolina Wallin Pérez börjar prata
och för er som inte vet... Hon kommer från mellerud och är en grym sångerska
och förövrigt var vi samtidigt i Egypten och hade en go dag i Cairo ihop.
Ni måste lyssna på hennes album Pärlor och Svin, finns på Spotify!


carolina i egypten


julmarknad

Jag älskar verkligen denhär tiden när det "lider mot jul". Många, inklusive mig själv, är så glada och förväntansfulla. För mig blir det så mycket jul när jag arbetar hos pappa i affären för folk köper julklappar och jag hör julmusik hela dagarna. Det är som om alla blir lite gladare inför julen, det märks faktiskt på kunderna. Dom har oftare tid att prata lite allmänt om julen, vädret eller ibland kanske något personligt till och med och det är inte ofta någon är sur eller otrevlig. Därför är det väldigt roligt att jobba i en äffär där man träffar mycket folk av olika slag.

I söndags var det julmarknad med luciakröning bland annat. Mysigt! Jag jobbade och det var vääldigt mycket folk :D Sen fick jag smyga ut när luciatåget kom och Tina skulle ta emot pris för att Ute&inne vann  snyggaste skyltfönster.





sandra 17 år

I lördags skulle jag egentligen på julbord med Johans familj men Johan var tvungen att jobba så det blev inställt. Då kunde jag istället vara med på min underbara Sandras kalas :) Vi käka pizza, gjorde Sandra-Quiz som jag gjort iordning och prataprataprata! Mycket trevligt var det!





091211

I fredags var vi som jobbar på Ute&inne hos Emma på middag. Vi åt god mat, kolla idol och skratta en massa ;) Emma fick fina presenter, bland annat ett par stringtrosor (det finns en anledning) och det hade vi väldigt kul åt under kvällen. Bara för att Emma påpeka att jag inte skulle lägga ut en bild när hon har trosorna på huvudet så tänkte jag göra det, för den är så jävla klockren men jag får vara lite snäll! Jag skrev även ett rim till paketet och är rätt stolt över hur bra det blev så här kommer de:

Inga fingrar i rumpan vi vill se
och alla i affären kommer att le
Dessa snören in i baken
kommer hålla Urban vaken






haha, vilken bild ;)

underbart!


lockarna klara så nu bär det av mot emma :)



Mot JUL

HEJ!
igår var det sista träningen för anna denna termin och det blev ett toppen avslut! Jag & Affe flög över hindren, utan tvekan och med självförtroende ;) framsteg har gjorts vill jag lova och det känns helt underbart. Just nu är Moa här och rider Affe, som hon brukar på fredagar, så ska nog dra ut och kolla hur det går för henne snart.

Idag är det min bästa Sandras födelsedag så GRATTIS :D Mysig dag i skolan med henne och alla andra. Fick se luciatåget, sånt gillar jag, det blir så juligt då, tradition ju :) Sen blev det fika två gånger om och Forest Gump på engelskan.

Ikväll väntar "personalfest", eller vi ska hem till Emma där alla tjejer ska äta middag osv. Hoppas inte jag är den enda som vill se idol?! Det är ju final! Om inte Erik vinner vet jag inte vad..

Hoppas ni får en trevlig kväll :)


dagens :)




Önskelista :)


JOBB ;)

hejsan!
Idag började jag jobbet vid fyra och är fortfarande kvar. Det är en massa damer här från LC och TL (förening med massa tjejer typ) och dom har haft tipspromenad, massa erbjudanden och italiensk buffé här i butiken. Det har varit en jätte trevlig kväll men nu börjar jag bli trött. Dock tror jag inte att jag kommer hem förrän om en timma för de verkar ha mycket att prata om och jag sitter nu i kassan och väntar på att dom ska komma och betala de "berg" med varor som de ska köpa.

P.S Min älskling har blivit antagen på byggingenjör i Karlstad så idag har jag varit både glad och ledsen. Glad för hans skull och ledsen för att jag är rädd att vi ska glida isär, för det vill jag verkligen inte. Älskar Johan!

PUSS


julbak hos Klara :)

i lördags blev det julgodis i stora mängder!
Vi slog till med hela nio sorter
och var proppmätta efter all provsmakning :)


Klicka på dom små bildern ;)







idol rocks

Idol va grymt! Publiken va crazy, idolerna sjöng as bra och WESTLIFE va också gryymmmt! Dock skrek folk så mycket att man ibland bara hörde allt skrik och inte juryn eller artisterna men stämningen va skitbra! Bredvid mig satt en tjej som skrek högre än någon anna, hon var hel galen. Och framför Sofia satt en unge med sin love tove skylt och vifta. Tillslut förstod hennes pappa våra signaler om att det var störande och sa till henne att sluta. Tvärr gick inte Erik och Tove till final som jag vill, de sög :( ingen fatta någonting när erik hängde löst, hela arenan blev tyst typ...

Idag har jag jobbat och ridit. Affe var super pigg och flög över hindren! Sofia och Linda var med när vi red också, de va skoj :) Ikväll ska jag, jennie och sandra göra julgodis hos Klara vilket ska bli jätte skoj :D trevligt kväll, PUSS



erik va grym!






kan dom inte bara bli ihop?


'


PETRA PÅ IDOL

HEJ!
Jag har haft det bra sen sist, dock har jag haft väldigt ont i armen efter knorr-vaccinet. Sprutor är nog en av mina större fobier (cellskräck, råttor och stora spindlar tillhör också topp 5).  Därför fick jag panik när jag skulle ta den och grina i typ en halvtimma innan sandra gick med mig in, höll mig i handen och jag tog sprutan! asså jag var så sjukt rädd! Efteråt grina jag för jag jag var rädd för att jag hade tagit den, hmmm? Men jag var en av få som kom till skolan dagen efter då vi var hela 4 personer i klassen dagen efter (Y)

Idag har jag bjudit klassen på cupcakes och tyvärr hade jag ingen kamera så jag kunde ta kort på mina XL muffins med knallblå glasyr och <3-strössel, men dom blev faktiskt väldigt fina :D

Ikväll är det IDOL på Scandinavium och jag ska dit! Åhhh, nu längtar jag sönder. Det är jag, Linn, Sofia och mamma som åker. ha en underbar kväll :) PUSSS



f&s

hej!
dagen har bestått av övningsköra, skola, rida, plugga och nu friskis&svettis :D
Allt för mig! PUSS


RSS 2.0