snart drar vi!

gaah! imorgon åker vi till Norrköping och jag börjar bli nervös. Inte för själva starterna utan för resan dit, tänk om det händer något. typ stopp mitt på motorvägen eller nått? åhh, det är så typiskt mig att tänka så! Men samtidigt längtar jag som fan :) fast jag har tusen grejer kvar att fixa och hela dagen idag ska jag jobba! Tur att jag har några timmar i morgon innan vi åker vid lunch.

ha de bra!

an other week is over

hejhej!

under veckan har det vart jobbjobb
& ridning!
Nu i helgen har jag försökt hinna med annat också
fredgas: jag&johan laga världens goodaste mat!
lördags: torp, ridning & sunnanå

lördagskvällen med johanna & hennes familj var underbar!
vi åt grilltallrik & megastor bananasplit :D
Martin browall körde trumbadur och det var mycket bra
(Y)

Idag har lovisa vart här.
Affe va gaaaaanksa så svett om man säger så
snart kommer a-lo och julia
ha en fortsatt bra dag!

gud så fort veckorna går



..

fan, de går inge bra med att uppdatera! Det händer så mycket annat hela tiden.. Jag får ta det när jag har tid helt enkelt ^^

puss!

framsteg!

När man gör saker i livet kan det ju vara trevligt att se en utveckling. Att man har lyckats med något! Då blir det roligare att fortsätta vidare och vilja utvecklas ännu mer. Ett tag nu har det kännts som om det tagit helt stopp med ridningen, vi har liksom stått still. Och efter ett tag blir det liksom tröttsamt!! Men ridning för mig är en del av mitt liv, så jag ger ju inte bara upp, slutar mata hästen och låter den dö. Utan jag har fortsätt men nu kände jag verkligen behov av lite framsteg för tålamodet börjar ta slut!

Jag ska ju till Norrköping den 30 juli på connemara sm och då måste jag f*n träna! Det är bra att sätta upp sina mål så man har något att se fram emot. Men hoppningen har ju inte gått allt för bra, eller jag har typ knappt hoppat så inte så konstigt.. Idag ringde jag hit Lovisa, en tjej jag känner genom ridningen. Hon är orädd och har alltid bra tips och idéer! Och idag hoppade jag 1 meter vilket jag inte gjort på typ ett år!! Jag vill verkligen men jag är så jävla rädd så jag håller mig till dressyren. Men nu ska vi bannnnemej träna!!


livet förändras..

Jag tänker ofta på när jag var mindre. När vi kusiner sprang runt här på sommrarna, inget ansvar eller tider att passa, inga beslut att ta inför framtiden! Nu är allt tvärtom. Snart är det bara jag kvar här hemma och jag ska också bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Vissa saker skulle jag vilja ha som det var förr...

Jag lägger allt inom mig och tillslut exploderar det! Det är som om livet skrämmer mig. Jag är inte 10 år längre, det är bara att inse. Allt går så fort så jag hinner inte tänka eller jag vill nog inte tänka på det.. Men tillslut kommer det upp för mig. Jag har det jättebra med allt och alla som är omkring mig men samtidigt har saker och ting förändrats så mycket så jag blir mörkrädd! Jag begär nog för mycket, jag vill att det ska gå bra i skolan, jag vill utvecklas inom ridningen, jag vill uppnå så mycket! Egentligen borde jag ta det som det kommer men jag vill hela tiden kontrollera allt fast det inte går. Det är väl nu i livet man lär sig sånthär kanske? Varför all denna press? jag blir fan rädd...




åhhh!!

nu spelas den jävla låten för typ 1869438430 gången! fairytail!!
Jag vill typ spy på den.


Vardagslyx

Tack vare att jag beställt grejer från nelly så kommer jag få tre nr av Cosmopolitan hemskickat. Det första kom hem igår och jag blev faktiskt positivt överraskad. Har alltid tyckt att typ Cosmo, Elle m.fl bara innehåller en massa reklam och avancerade och alldeles för dyra outfits, men så va det icke- inte enbart iaf!

Det är något med mig och prenumeration på tidningar. Dom bara strömmar in i brevlådan. Ni kanske hörde om mina 8 extra nummer av Chic som jag fått nu i vår. Det var inte helt fel. Nu väntar 2 nummer till av Cosmo. Gratis vardagslyx, ja tack!

   





hos klarapara

Jag hade en skit bra kväll igår, ska berätta mer snart och kanske komma med ett fåtal bilder.
Nu är jag hos min gooding Klara :D
Inte  lika goo längre för hon smaskar med sitt äckliga tuggummi.

Klara jobbar på hemköp och har blivit hypnotiserad!!
Hon skulle nyss fråga om jag vill ha tuggummi men sa:
- Vill du ha kvittot?

Pusssshej!


me and my job!

Det är tio minuter kvar på min första arbetsvecka och Emma (min bitchiga arbetskompis varts trosor har åkt in i rumpan hela dagen) är desperat efter ett nytt inlägg i min blogg eftersom hon inte har nån fritid och måste ha något att göra! 

Jag har jobbat 1 vecka av 5 och jag tycker synd om er som inte trivs med ert arbete eller era arbetskamrater. Min första vecka har gått sjukt fort! Jag trivs super med mitt jobb och med alla sjuka människor som jobbar här :D För det första har jag jobbat här i pappas affär ett bra tag och därför känner jag mig inte helt lost. För det andra så är det skojiga människor jag jobbar med. Jag får faktiskt säga att det är rätt kul när vi som jobbar här bitchar mot varandra och är allmänt tykna. 

 Under en veckas tid har vi hållt på med en beställning från Nelly.  Jag köpte mig ett par leggings, skor, present till Klara och armband! Det var Emmas fel att det tog sån tid, hon har ju beslutsångest och sprang iväg så fort vi skulle skicka iväg beställningen. 

Det har vart riktigt dåligt med inlägg men jag jobbar till sex, sen rider jag och äter mat och sen sover jag typ. Så ser mina dagar ut men jag har det kul som tur är ;) Jag får väl lägga in lite vulgära bilder så Emma har något att göra! 

Det var allt för mig.
Ha en bra helg!
 


jobb!


Strömstad

Idag har vi vart på kusten. Mamma, jag, min moster och mina kusiner :) Först blev det shopping inne i Strömstad, köpte bland annat örhängen och finfin sak till Klara! Redan vid tolv var jag jätte hungrig eftersom jag fick upp typ halv sjuu :o men istället för att ta glass som dom andra så fick det bli köttbullar och mos (godis/fika-förbud)!! Senare drog vi en bit utanför Strömstad till mammas gamla klasskompis Katharina och spenderade dagen vid havet.

Under dagen sa jag nej till fika/glass/godis/dricka vid 5-6 tillfällen. Jag var så sugen varje gång men jag ska faktiskt klara mig utan!!


jag & linn :)



Adam & Tom fiska krabbor



sjöstjärna som tappat ben

kusinen

det blir en dag på kusten!


RSS 2.0