saknad

Förut när jag satt och åt låg tidningen framför mig. Där hittar jag denhär "till minne" och jag blev nästan tårögd. Jag vill inte vara den som skickar in en sån, starkars den som saknat någon i tio år!
Döden är nog det jag är mest rädd för, för där tar ju allt slut och man kan inte göra det ogjort.. (Tyvärr) blir man ju äldre och när man blir riktigt gammal så är det ens egen tur, fast det kan iof hände när som helst, man behöver ju inte vara gammal.. Uhh, sluta tänka på sånthär Petra!!

britney kommer till sverige!

Snart är det Beyonce i Göteborg och senare i år är det Pink som gäller ;D Nu kommer även Britney Spears till Sverige, blir gött sugen på att se hennes circus tour- det verkar vara en jäkla show!! men när jag kollar på Ticnet och ser att en biljett längst fram vid scenen kostar 4500 kr så blir jag lite fundersam...



Men snart är det dags Beyonce !! Dom biljetterna kostade inte 4500 utan 550 och det kommer vara värt varenda öre!
Här är en video som A-lo visa mig, fett coool!

it's growing!


eyy. jag inte fatta, va är strössel?

hej!
Nu har jag varit riktigt dålig på att blogga, kanske beror på alla läxor och aktiviterter som har vart eller så kanske det beror på det fina vädret? Det är inte så kul att sitta inne längre och slappa framför datorn.. Idag har jag och sandra ätit glass tom efter skolan ;) årets första mjukglass! Han som jag skulle köpa av fatta inte när jag sa att jag ville ha strössel, han stog lika förbannat och peka på kolasåsen och såg ut som ett stort frågeteckan även fast jag nästan låg över disken för att försöka va övertydlig! inte nog med den, när han väl fatta va strössel va på svenska så va han så jävla snål så jag fick gå till hemköp och köpa eget strössel!!

Ikväll väntar träning för Anna, egentligen är ju det på torsdagar men vi har flyttat den för imorgon är det ju Valborg :D Då blir det grillparty hos mig, ska bli skoj som fan! Nu uppskattar jag vekligen att ha eget hus så man lätt kan ordna saker :) Ha en bra kväll, puss!

P.S Nu har jag hittat anmälan till Connemara SM, 31 juli-2 aug !!!! Det är mitt mål, jag vill verkligen dit!

naket


allt på samma gång

Nu har det vart några dagar utan inlägg och det blir sjukt mycket om jag ska skriva om allt så jag låter bilderna tala ;)
Så nedanför är bilder från onsdag och fredag!

Men denna dag har jag var på tävling, allsvenskan. Jag är jätte nöjd då jag fick 64 % och 61%, jag ligger och snuddar på placeringarna nu så en bit in på säsongen ska jag nog få med mig lite rosetter hem. Det är faktiskt rätt svårt att få placering i de klasser jag tävlar nu, det är sjukt snygga ekipage med!!


jag & vickan :)


papppi & afffffi ^^

fredag- eve & emma 18 år!!





universeum




universeum & kjell

Idag har vi vart på universeum med skolan, sett världens sötaste djur! Jag får skriva om det imorgon och lägga upp bilder för nu ska jag sova. Kjell, en vän till mamma & pappa, är här och vi har suttit uppe och pratat om allt möjligt. Ätit grillat och glass med jordgubbar har vi med, så jag är helt slut!

sov gott, puss!

lipgloss


good time(s)

Har ju glömt att berätta om lördagskväll!! Träffade gamla vänner (som jag träffar allt för sällan) och hade det skittrevligt. Vi befann oss i magnus mysiga jaktstuga, danced and had a good time ;) Jag och Jonas började prata om hur skoj vi hade det förr, allihopa tillsammans, när vi gick på råda. Så sjukt kul hade vi!! Det går ju inte att stanna tiden men då skulle jag gärna kunna gjort det för vi va ett sånt gött gäng! Jonas prata också om att man skulle "inreda sitt eget rum" (???) haha. Att man ska ställa soffan i högra hörnet om man vill, även fast alla andra ställer den åt vänster. Han satt säkert i tjugo minuter och snacka om samma sak, det han ville säga var kort och gott: gör va du själv känner för och fall inte för grupptrycket!




kvällen min

  • skola till kl 15
  • baka dumlemuffins och mysa med älskling
  • dressyrpass med älskling nr2
  • fika med helen & elin
  • friskis & svettis
  • Mozarellabiffar och pasta
  • GODNATT

beroende av shopping

hejhej!
Igår var jag på bio och såg En shopoholics bekännelser, bra film. Jag tyckte änna synd om henne för hennes beroende. Visst, jag gillar att shoppa kläder men för henne var det verkligen en drog.. Sjukligt! Att när man köpt ett plagg känner man sig så lycklig och att världen blir SÅ mycket bättre, riktigt så extremt känns det inte för mig. Samtidigt får jag väl erkänna att det känns jäkligt bra att få komma hem med några påsar med nykomlingar till garderoben, jag antar att jag inte är den enda här i världen?¨


solros på burk

Förra året fick jag en "konservväxt" av Maria, rolig present faktiskt! Konservväxt ser ut som en burk och om man öppnar den och börjar vattna så kommer tillslut en växt upp hur burken. När den blivit tillräckligt stor planerar man den ute. Det blev inte av att jag gjorde det förra året men nu har jag fått en liten grön sak som sticker upp ur burken. Mitt lilla sommarprojekt ;) Det finns massa olika växter, jag har solros.

http://www.coolstuff.se/Konservvaxter
Finns allt från oregano till jordgubb ;)


Natalie & Sandra 17 år

Ikväll har det vart födelsedagsfirande för Natalie och Sandra, mycket trevligt! God mat och efterrätt och sedan blev det sanning och konsikvens spelet- jävligt skoj spel faktiskt. Allt från pussar till att visa ställningar eller berätta om det bästa sexet eller dricka äcklig blandning av typ majonäs, olja och kaviar.. Skoj hade vi!
Tack tjejer för trevlig kväll :D

På hemvägen tog jag en sväng till skolan där det var lan. Pussa lite på älsklingen och drog mig snart därifrån, imorgon väntar jobb så måste sova nu.. Hoppas ni haft en bra kväll, nattinatti!




dagens ;)

Härligt att man kan ha roligt åt sig själv, för det hade jag när jag tog dessa bilder , haha^^
Lacktights (sofias)- gina
Klänning - XDYE collection
Glasögon- Lindex


maskerad

Idag var det maskerad i skolan. Tyvärr var inte lika många utklädda i år! Men jag fick några snyggingar på bild iaf. Bilden längst ner visar hur lätt det var för A-lo att ta sig upp för trappan;p haha, skoj dag.
Och ja, Anna lotta slickar på toaborsten, men den var ny och inkletad med choklad!!





Petra goes catwomen

Imorgon är det maskerad i skolan. Min klass har tema superhjältar & skurkar ;) Jag ska då vara catwomen (dock inte så porrig som Halle Berry ^^). Har målat svarta naglar och gjort kattöron, så vi får se hur det blir. Har vart hos Sofia och lånat kläder me, thanks !! Får nog ta med mig kamera imorgon och ta kort, lägger upp bilder imorgon.

Godnatt, sweet dreams!


huxflux

Mmmm, vilken härlig start efter lovet. Prov/redovisning alla dagar! ( anledning till dåligt med inlägg) . Det här kommer inte bli någon större uppdatering för nu ska jag iväg på hoppträning.

I helgen väntar tjejkväll, jobb, träning, träffa "rådakompisar" och vara med älsk <3
Pussohej leverpastej!

jag älskar dig

du gör mig lycklig
du gör mig glad

varje andetag
varje sekund


dagens


uddevalla


Väntar på tåget i Öxnered ;)

gooing :)

Jag kör nån snygg pose inne på Willys ^^

I klara & eves mysiga lägenhet !

fruktsallas, yoghurt och naturgodis :D mums!


Alla borde ha en vän som Klara


like your style


lördag & söndag

Kortfattad uppdatering:
Lördagen började med jobb. Sen påskmat hos farmor och på kvällen var det påskbrasa hos oss. Hela påskafton var super mysig :) Kunde till och med ligga i solstolarna på altanen och gotta oss.

Idag har det vart påsk-middagar, hos Johan och här hemma. Sen på kvällen blev det ridning och prata en stund med Adrian, han åker ju hem redan imorgon.... Tur att det inte är så långt kvar till sommaren, fast.... Nästa år kommer ju Johan antagligen gå i Göteborg (det kommer bli tomt!!) och folk som man lärt känna i trean kommer flytta.. Men jag ska ha ett underbart sommarlov iaf, så de så!





glad påsk önskar sofia

Idag fick jag ett rosa påskägg, med rosa godis och ett rosa paket från LUSH.
Pink Present  :D Sofia hade snappat upp att jag tycker om saker från Lush och gjorde mig mycket glad!

Nu är det påskmiddag hos farmor och ikväll har vi stor brasa och fyrverkerier här hemma.
GLAD PÅSK !!



bubbel bh

Bara 20 sidor kvar!!
Alltså, jag ska muntlig bokredovisning på engelska på onsdag och som vanligt är jag ute i sista minuten.. Jag blir så jäkla trött av att läsa också så nu somnar jag snart. Satt nyss och drack ramlösa och fick inte ens in drickan i munnen utan allt rann rakt ner i bh:n, klumpigt! Om jag hade vart pigg nu så hade jag skrattat åt det för de va rätt skoj men jag orkar faktiskt inte de nu.. åhh, gud va jag beklagar mig- roligt inlägg!

Men en rolig grej va att jag fick hela 72 % idag på dressyren. Kanske svårt för er icke-häst-insatta att förstå, men det är iaf bra. Min Affepaffe är så underbar!

Inatt kommer antagligen Adrian, Edvard & Johan dundra in i mitt hus vid 2 tiden, efter Wärs. Hoppas inte Adrian är lika våltsam denna gången, haha^^ men nu ska jag kolla lite tv och sen sova, puss&kram


Bjuder på några älskvärda bilder innan jag avslutar:







:)

Hej!

Igår gick allt så fort så jag hann inte blogga! men, igår kom iaf Adrian hem :D Innan det hade jag jobbat hela dagen, jätte skoj för alla var så glada och mycket folk var det också! På kvällen åt vi kräftor och massa annan god mat ( jag vet, kanske fel tid att äta kräftor, men Adrian hade beställt det ^^)

Idag ska jag iväg på dressyr i vänersborg. wish me luck!

påsk-bak

Varje år brukar vi (vi är tre familjer, mammas kompisar) göra julgodis men detta år hade alla fullt upp och det blev inte av. Så denna gång blev det påsk godis ist :) Förr brukade alla barn vara med men nu har alla vuxit upp och det är inte samma känsla längre.. Maja & Gotte har därför börjat vara med, så kul när det är barn med, dom är så kreativa!!

Jag kollade upp recept på gräddkola, dom blev skitbra!! Brukar alltid hålla mig till 7 minuters kolan, den har jag gjort en miljon gånger så det blir aldrig fel liksom.. Men idag provade jag något nytt ;)




onsdag

  • Städa!
  • Spöa Johan i biljard :D
  • Fixa påskpresenter
  • Göra påskgodis!
  • Rida med Linda

Gaah, jag får panik, det är redan onsdag!
Varför går lov alltid så fort?


mys med min älskade

Hej!
Idag har vart skönaste dagen på länge! Har gått i mjukisbrallorna och tatt det lugnt. Johan har vart här hela dagen :D På lunch åkte vi ut med fryhjulingen, tog med oss engångsgrill för att grilla korv. Mysigt! Ikväll ska vi äta go mat (igen^^) och kolla på Matilda, det var längesen men när jag var liten älskade jag den filmen så det ska bli kul att se den igen.

Johan är bäst i världen!
Älskar dig <3



cirkus maximum





gooo helg :)

Vilken mysig dag det blev :) Åkte till Klara vid 6 och då tog vi en promenad ner till vattnet tillsammans med Adam, skit fint var det där nere! Bara att höra vattnet skvalpa och knarrandet från bryggan är var en goo känsla. Sen höll jag på och skrattta ihjäl mig åt Klaras snygga skor, asså jag låg ner och fick knappt något luft, hahaha! Så åt vi GOD mat me!!

Idag har vi vart på Bloms ;) faktiskt så hade dom rut m.fl & vila , de va nice! Sen fika vi och jag höll nästan på att gömma min väska :o Rushkana blev det också, det brände fan mot mina strumpbyxor, haha!

min myyssspys Klara <3<3






klara-helg :D

hejhej!
Igår va vi ju som sagt på bio, I taket lyser stjärnorna. Det var väl inte den bästa filmen men ibland skratta man och i slutet av filmen grina vi som f*n! Efter bion åt jag & min underbara klara grillat, kolla på pretty women, prata och sen stensomna vi ;)

Som vanligt på lördag har dagen börjat med arbete, och som varje ojämn vecka har jag också vart på dressyr-träning (det går jättebra nu, lycklig!!). Snart ska jag till Klara. Jäkligt sugen på daimglass, kanske köpa me de?? En annan sak jag är sugen på är att träffa Johan, saknar din närhet älskling! Men imorgon, då kan vi nog mysa <3

Nu måste jag fixa mig och städa upp lite (det ser inte klokt ut här!). Ha en bra kväll, pusspuss





gokväll!

Nu har jag hopptränat, ätit god mat tillsammans med viktor & linda och vart på gymmet med linda! Härligt med dagar då man hinner mycket ;) Ska snart sova så det blir fredag snabbt, bara en enda fjuttig liten dag kvar tills det är lov, det ska bli så jävla skönt rent ut sagt! Ska möta upp Klara vid stationen efter skolan. Sen ska vi på bio, jag klara jennie sandra johanna och eve :) Efteråt blir det ut och äta, mysigt!

Nu börjar ögonlocken falla.. Godnatt, sovgott :)


Älsklings-Linda pumpar ;)                                              Så jäkla underbar!

Rädda 90 liv eller köpa 6,5 kg godis?


Idag har jag skickat efter ID-kort. Ni vet, det är inte så lätt att bli snygg på ett sånt där kort ^^ Just idag råkar jag ha en finne på hakan så det ser ut som jag har en piercing, woho! Det där kortet kommer jag väl få ha i typ 10 år också :P Fan, jag har inte haft en enda finne på typ en månad och just nu, just nu fick jag en- typiskt eller??

En annan grej som jag gjort, som faktiskt är väldigt smart, är att jag samlat en massa mynt; efter ett tag blir det faktiskt en hel del pengar. Efter att ha lagt i några kronor då och då hade det blivit hela 450 kr. Det känns nästan som om jag blev 450 kr rikare, fast jag egentligen inte blev det ^^ Kan ju jämföras med tex: nästan en Beyonce-biljett eller 6,5 kg godis. Om jag hade vart lite klokare och gett mina 450 kr till välgörenhet hade jag ist kunna ge vaccin till ungefär 90 barn i Afrika.. Nu kommer pengarna antagligen bara shoppas upp på kläder eller liknande..

Men shit, tänk va bra vi har det egentligen,jämfört med andra! Nej usch, nu får jag dåligt samvete. Träningen väntar!!

fetto-dag

Idag har jag vart ute och ridit i det underbara vädret :) Sen kom Sandra hit, vi har bakat så det stog härliga till. Däremot är det inte så härligt i min mage just nu, varför äter man alltid en bit för mycket?? Vi bakade microgodis, snickers och kladdkaka, drack massa dricka och fick typ sockerkick nr 1 och blev allmänt flumma, värt!

Sandra berätta dom allra sjukaste grejerna så jag trodde jag skulle dö av skratt !! Asså jag önskar att jag kunde berätta det för er, för alla i hela världen hade asgarvat. Fy fan va sjuka vi kan va gumman, haha!




petra & adrian

När jag slulle gå ner i källaren igår, såg jag att någon ristat in mitt och min brors namn i cementen.
 Jag antar att det var pappa, gulligt iaf :)



 

shopping

Hejhej!

Idag hade jag sovmorgon, så jag & sandra gick och sola ;) Vi såg ut som två prickekorvar med alla våra fräknar, haha! Alla lektioner har vart as slappa, plus att natalie är tillbaka, JIPPPPE ;D

På Tisdag drar vi till Göteborg för shopping, jag längtar! Nu vill jag fylla garderoben med massa söta & romantiska vårplagg. Sandaler/jesus-inspiration & hög pluffsig kjol vore bra att ha. Ska även försöka hitta skor och örhängen till balen. När man verkligen vet exakt vad man är ute efter hittar man det aldrig dess värre..

Inspiration från HM


RSS 2.0