P!nk

hej.
jag har inte dött. jag lever.
men känner inte för att blogga 24/7 längre.
måste dock berätta att jag & johan nyss varit på P!NK och det var så jävla grymt. Hon är ju helt sjuk :D slyger i luften, rullar i en mega boll över publiken och sprängs ur en stor låda från luften ner på scenen!!!

nu kollar jag hm lite och har hittat skit snygg hat jag vill köpa imorgon när vi ska gå på stan innan vi drar hem till Mellerud igen.

btw, snart KAAAAOOOOS :D
sov gott, puss

sunny day

då har det varit mycket att göra igen ja.. Som alla andra år så går sommaren så himla fort, en vecka rinner förbi innan man hinner tänka och för att inte prata om en dag. Jag har idag börjat på min andra lediga vecka innan jag ska dra igång igen och jobba tre veckor. Det suger att jag och Johan inte är ledig någonting ihop.. Den enda veckan vi är lediga ihop är vecka 32, enda veckan :(  Tur att vi hunnit se varandra på kväller och helger iaf för snart bär det av till Karlstad igen!

Förra veckan var jag i sommarstugan några dagar vilket kändes skönt att hinna med, för det är verkligen en del av mina sommarlov. Har inte ridit lika mycket som jag tänkt göra när jag varit ledig för Affe har blivit biten av alla äckliga insekter och fått massa sår mellan bakbenen så det skaver när jag rider.. Har även varit på 80-års kalas i Skövde på lördagen, god mat och träffa släkt som man inte sett på År!!

Denna vecka har mamma planer på att ta med oss till Koster. Jag och Julia ska till Ullared och till helgen ska jag och Johan troligtvis åka till min morfor och morfars sommarstuga :) Hade tänkt lägga upp massa bilder eftersom jag naturligtvis har med mig kameran över allt men det räcker med att facebook är seg med uppladdningen så ni får kolla där men en skön bild orkar nog lilla datorn med :)


puss&kram

resultat


kokostosca


italienskt lantbröd stekt i olivolja med soltorkade tomater, basilika och getost


kex med oliver, skinka, parmesa osv..


pestopasta med kyckling och annat gott a la Edvard!

vi har även gjort muffins, cookies och créme brulé men det fastna inte på bild tyvärr.
nu ska jag läsa twilight och sen sova.
saknar någon att mysa med... <3

italiaao

precis kommit hem från Sandra där det blev lite kvällsmys med härliga människor och grillade lammspett. På sommarlovet vill man träffa alla fins vänner men hinner inte riktigt med alla och då är det bra med sånna här kvällar för då får man träffa alla på en gång. Har även träffat Helen idag och solat, pratat och till o meed badat vid Strömmersvik. Kul att träffa henne och verkligen hinna prata om allt! Har även hunnit baka kokostoska och muffins idag plus att edvard gjorde chocolate cookies. åh så roligt!

Nu är jag återigen förälskad i Twilight, inte konstigt efter bion i torsdags, så nu ska jag börja på tredje boken och sen sova. (Jag gillar att kolla filmerna först utan att veta vad som ska hända och sen läsa böckerna och där få mer detaljer. MÅnga kör tvärt om: bok först film sen). Imorgon morra blir det att handla mat inför den italienska aftonen med tre rätters som jag och Edvard ska ordna imorgon kväll. Lägger självklart upp bilder på maten och från de jag bakat idag.

Adios. Hasta luego

P.s jag och julia taggar ullared nästa veckan. oja!

tråkigt liv eller mycket att göra?



Bloggtorka kan innebära ett tråkigt liv. Att man helt enkelt inte har något att skriva om men för min del har det varit tvärtom. Jag har liksom inte haft tid att hälsa på här i bloggen för det har varit så mycket jobb, festligheter och andra grejer som varit på schemat! har ofta tänkt på att jag vill dela med mig med fina bilder och text om vad jag haft för mig de senaste 10 dagarna, eller hur längesen de nu va jag skrev.

Det är så svårt att såhär i efterhand berätta om vad man varit med om, det måste liksom vara fräscht i minnen för att man ska kunna beskriva saker. Men för att bara på rad nämna några händelser så; bakat tårtor, varit på picnik, ridit, kollat eclipse (jag dör va bra den är för er som bryr sig), släktkalas idag i Grebbestad, kanalyran i helgen och midsommarfirande i soligt väder.

Jag gillar att berätta med bilder och därför ska jag göra de nu :)

grebbestad, släktträff


Elda är med i Sweden Security och spårar knark osv. försök hitta en lydigare hund.
en riktig fighter när vi lekte med bollen, gooing!




bakat

baka en tårta åt pappa som han skulle ge som tack till Golfklubben :)



jag och älskling plocka smultron, mys de!!

jobbelijobb, här med josefin :)

nu ska jag krypa i säng. två veckor ledigt och sen börjar jag jobba igen. peace!

RSS 2.0