Söndag. kalas Johanna <3


MUUUUMMS!


förfest, lördag!



mina pärlor <3



jag råka förstöra sandras tand :(


sandra lär tjejerna soulja boy ;)

Fredag ; bilder ;)


Provade kläder ;)


sötnosar <3


haha, så jävla snygga blev vi!

fest

HEJ!!!
Gårdagen var mycket rolig! Vi kollade idol, åt mat och provade typ hela min garderob, några snygga outfits, några andra lite minre snygga, haha. Ska lägga ut bilder när jag får tid :)

Idag har jag jobbat och ridit. I affären var det sjukt mycket folk så timmarna gick fort , ridningen gick bra ockå bra och jkag hoppade ;)

Ikväll blir det fest och jag håller i förfesten, så nu ska jag locka håret och dra på mig kläderna! De va allt för mig. Ha en trevlig kväll :)


en festbild från i somras ;)

fredagsmys

Ikväll blir det mys med Elin, Moa och Jennie :) Jag ska laga italiensk kycklingpasta sen ska vi kolla på idol och proppa i oss en massa chips & godis! Hoppas alla får en bra kväll. PUSS



julkänsla och besök från Eu

Bloggen var varit knas så jag har inte kunnat uppdatera. För igår hade jag en go julkänsla och pyntade inför advent. Men visar en bild idag från de jag gjorde iordning igår :) (nöjd!) Iaf så har jag inte haft något jättespeciellt för mig sen i söndags. I måndags käka jag johan och sandra pizza, sen har jag ridit, varit i skolan och träffat Johan :D

Idag har vi haft besök från Ungern, Frankrike och Tyskland, på internationella ekonomin. Dom var i ett projekt inom EU och pratade om deras länder och vad EU syssla med.Det va väldigt kul och lärorikt! Och när jag skulle åka hem idag var jag helt själv i bussen. Det finns liksom 50 platser typ och där satt jag alldeles ensam, ganska komiskt kändes de! Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sen blir det hoppträning hos Anna. Trevlig kväll!



And the sun will come on thru, It's gonna shine for you




And the sun will come on thru, It's gonna shine for you




mooooonki love

Har nyss kollat på 27 dresses medans mamma klippte topparna på mig :) vill inte gå till frisören längre efter att jag sist gång kom från frisören med hår till axlarna och typ 15 cm kortare! Fan va arg jag var! Men nu tänkte jag slänga in ett kort inlägg på mina nya skor innan jag åker till skolan för 45 minuters lektion!



stövletter från Monki. Den guldiga bredvid är ett skosmycke från hm :D

underbar helg i göteborg!

Jag har haft en helt fantastisk helg i Göteborg med ett gäng lika fantastiska tjejer! Jag, Natalie, Maryam, Sandra och A-lo tog tådet mot Göteborg vid tvåtiden i lördags. Sen mötte vi upp Klara, Johanna och Julia för att äta på Paprika vilket var mycket befriande från mitt knip i magen då jag inte ätit något på hela dagen och jobbat precis fram till de att tåget gick. Efter maten tog vi packningen och dumpa den hos Johanna och hennes underbara lägenhet som ligger på Vasaplatsen där vi sedan efter bland annat tårar, skratt och god mat sov gott! men först ska jag berätta vad som hände innan vi sov ;)

Kl halv sju skulle Pattinson vara på stora bioduken som Edward i Twilight. Vi var taggade till tusen och aningen nördiga över att få se New moon. Men ingen av oss blev besviken, det kan jag lova! Vi hade laddat upp med godis från godisaffären bredvid Johanna, som förövring gjorde mig och Klara helt galna och om vi inte hade behärskat oss hade vi handlade godis för en hel förmögenhet! Vi var iaf på bion i god tid för att verkligen längta efter att bion skulle börja(som om vi inte väntat länge nog). Och som jag sa, ingen av oss blev besviken! Klara satt bredvid mig och tårarna rann när Edward sa domdär orden som nästan tog andan ur henne och resten av bion och samtidigt tänka "sådär skulle ingen säga i verkligheten, det var alldeles för fint". Det är väl kanske pågrund av hans "för bra för att vara sant" som alla tjejer gråter, skriker och nästan kan hoppa igenom bioduken för att få honom!

Efter bion gav vi oss iväg till en italiensk restaurang medväldigt god mat! Vi åt alla pastarätter av olika salag- Kyckling, kräftor, kalv.... Det var riktigt gott så vi njöt av maten och sällskapet! Vi gick sedan genom stan och förvånades över alla bara ben (KALLT). Maryam blev hämtad av sin kusin och vi andra traska vidare till lägenheten. Sen blev det prat från de vi kom hem vid halv 1 till klockan blev 2 när jag nite fick prata längre, mycket mys blev det iaf (:

På morgonen åt vi frukost på Condeco för att sedan dra ut för shopping! Jag handla en massa julklappar men cokså lite grejer till mig själv. Man blir ju så glad!! Ett par stövletter, lila "leggings/byxor", ringar och brosch. Men julklapparna kan jag ju inte säga vilket ni säkert förstår.

Tack för en underbar helg!









idolkväll , petra <3 johan


jag älskar dig <3

skolan nästa!



lagom stort för att inte röras bort


lagerhaus 25;-

smått och gott

  • Den 14/11 hade jag och Johan varit ihop i 1 år och 5 månader
    då fick jag en prenumeration på CHIC av honom, vilket gjorde mig väldigt glad :D<3
  • Nu på lördag är det bio med tjejerna som gäller och det är självklart Twilight. Efteråt ska vi gå ut och äta och sen sova i Johannas lägenhet, mysigt ska det bli!
  • Julafton närmar sig med stormsteg och jag har julklapps-probelm
    jag ska jobba både söndag & lördag i december också vilket gör det svårt att ens hinna köpa några!!
  • Nu skulle jag kunna skriva en väldigt lång lista med små onödiga saker jag har att berätta men jag håller på att städa och det vore skönt att bli klar ^^

Ingen mer punkt men en väldigt söt bild på världens gooaste Tiger :)


dare to be different

HEJ!
Idag håller jag på med ett arbete i svenskan som heter Rätt och fel. Jag har valt två artiklar om homosexuella som jag ska berätta om och tycka till om. En heter "jag vill inte duscha med en bög" och den andra heter "homosexualitet kan ge dödsstraff". Sen ska man välja en bild och jämföra den med texterna. Jag har sökt på be different på Google och fått fram några bra. Så nu sitter jag och får en massa tankar genom att kolla på dessa bilder. Skrev lite under varje bild och det hjälpte mig jättemycket för fick en massa nya inspiration. Synd att jag bara får ha en!

snälla, hjälp mig välja bild!!

 
homosexuella ska inte ses som det "svarta fåret" i samhället..

kärleken kan gro var som helst..


är inte alla lika mycket värda eller måste vi spela efter olika spelregler?

ingen ska behöva känna sig utanför...


black & white lovecake

Idag fick jag bak-ryck och tänkte därför dra igång med att göra kärlekskaka. Jag tänkte göra efter mammas recept men istället tog jag lite av hennes, lite av Leila Lindholms och kom på lite eget så resultatet blev faktiskt riktigt bra! Jag valde att garnera med björnbär och grädde men det kan man ju göra som man vill :)

ingredienser glasyr
5 st ägg                                 6 msk smält smör
4 dl strösocker                       5,5 dl floursocker
4.5 dl vetemjöl                       6 msk kokt kaffe
3 tsk bakpulver                      2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao av god kvalitet
300 g smör
2 dl vatten
175 g mörk blockchoklad
70 g vit blockchoklad

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Vispa ägg och strösocker pösigt.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål.
4. Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten.
5. Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten.
6. Klä en plåt, cirka 40 x 35 centimeter med bakplåtspapper och häll i smeten.
7. Hacka chokladen grovt och strö över smeten.
8. Grädda kakan i cirka 15 minuter (den får inte bli torr), prova med en sticka. Låt svalna.
9. Förbered glasyren genom att smälta smör och sen häll i resten av ingredienserna
10. Låt glasyren svalna något och bred den över kakan.
11. Strö över kokos och servera skuren i rutor.
KLART :D




plugg-söndag

Nu lägger jag av med min plugg-söndag. Det enda jag har gjort idag är pluggat och varit hos Anna och ridit. Det var dock en väldigt bra break på dagen. Anna red på Affe och jag fick hoppa en av hennes stora hästar, vilket var jätte kul och väldigt nytt och lärorikt :D Nu ska jag sova gott!

Förresten; ni har säkert märkt att jag har en mini-ipod här på bloggen. Ni vet väl att det inte bara är Leona Lewis låten som finns där, den som dyker upp direkt? Jag har funderat på om jag ska ha kvar den eller inte, va tycker ni?

Innan jag går och lägger mig vill bara visa en sjukt söt delfin som jag hitta på aftonbladet.



pink & sthlm-bilder :)

Det börjar bli väldigt dåligt med uppdatering här på bloggen! Jag får skriva av mig när jag känner för de :) Just nu sitter jag iaf hemma och kollar in Jimmy Choo for H&m efter att nyss kommit hem från Jennie. Jag har idag jobbat och tränat och sedan åkt hem till Sandra. När Klara sen jobbat klart på Hemköp kom Jennie och hämta oss och sen åt vi tacos alla fyra hos henne. Nu tänkte jag dela med mig av några bilder från Stockholm & pink :)




Maria var gaaanska imponerad av att vi bodde granne med Robert Gustavsson ;)


Ben& Jerry's






dr mr president

glitter in the air






uppdatering om glädje och händelser

Nu har jag kommit hem från ännu en trip som denna gång var till Stockholm :) Jag och Maria åkte i måndags och har sen dess haft lite sightseeing, kollat in Edvards lägenhet, ätit god mat och Ben&Jerry's, sett några kändisar och framförallt varit varit på P!NK i Globen :D

Nu har jag varit borta väldigt mycket de senaste veckorna och däför känns det skönt att vara hemma igen och komma in i rutinerna. Man uppskattar allt här hemma extra mycket! Jag säger inte att jag haft hemlängtan eller tyckt det varit jobbigt att vara borta för de har verkligen vart kul och jag har nu en massa nya minnen, tacksamhet över det jag har här hemma och jag är också glad för möjligheten att jag kan åka iväg på alla resor jag vart på! För att tala om en sak som gör mig väldigt glad här hemma så citerar jag min status på facebook; kom hem från Stockholm igårkväll så har inte sett min Affepaffe på några dagar. Idag när jag kom från skolan ropar jag; AFFE! Han springer mot mig i full galopp och gör världens glädjeskutt och börjar slicka mig på handen, fatta va söt :) Sånt gör mig glad!

Nu ska jag inte göra några större resor på ett tag. Nu är det mindre upplevelser som; twilight-bio och Idol på Scandinavium som väntar, vilket ska bli sjukt kul! På tal om annat så har jag börjat planera min önskelista inför julen. I år satsar jag på nödvändiga saker! Hörlurar till Ipoden, presentkort och ett objektiv till kameran är tre saker jag fyllt på listan med.

Ska ladda upp bilderna från Pink och kanske någon video också och sen blir det nog ett inlägg!
Ikväll blir det hoppträning och sen kommer min Johan <3
PUSSS

min älskling klara!

Snart kommer Klara till mig och Thaimat har hon med sig :D jag har laddat upp med chips, godis och cola så det blir nog en bra kväll! Vi ska senare dra oss till Jennie och där kanske sara också är.

Nu har jag precis kollat på Paris Hilton British Best Friend och jag tror faktiskt inte jag blev något vettigare. Kanske så kände jag mig vettigare av att titta på det, jämfört med de deltagarna i programmet ^^ ont i örat har jag också, öroninflammation? hoppas verkligen inte för det får inte hända eftersom jag åker till Stockholm på måndag för PIIIIINNNKK! Asså jag och Maria beställde biljetter för mer än ett halvår sen typ och nu är det riktigt nära!!

P.s Klara är en underbar människa och alla som är vän med henne borde ofta tänka på att man ska ta vara på guldkorn som henne. Sånna som hon växer inte på träd <3

ha en trevlig kväll :)


i found some new friends



don't bring flowers after I'm dead





tillbaka till civilisationen

Nu är jag tillbaka efter, va blir det, två veckor? Känns som jag varit borta från civilisationen. Som om jag rest iväg till en annan värld i några veckor. Jag har så mycket att berätta att jag knappt vet vart jag ska börja och om jag nu börjar så kan det bli världsrekord i längsta blogginlägg, så jag ska försöka fatta mig kort så någon orkar läsa det.

 Jag har haft lov där jag åkt från söder till norr och samtidigt haft en alldeles underbar hosta (inte). Men jag ha samlat på mig en massa nya underbara minnen & erfarenheter. Som jag la ut i tidigare inlägg så har jag varit i Köpenhamn. Det var jag , johan, mamma & pappa. Vi hade en väldigt trevlig resa till skåne och sen vidare till Köpenhemn. Vi besökte Zoo, vi shoppade, var i Kristiania, jag åt smörebröd för första gången och jag åt också en väldigt massa annan god mat.

När jag kom hem på torsdag blev det en mindre lyckad hoppträning. Och minnena från förra tävlingen när Affe hoppade stillastående och stod sedan på tre ben när jag ledde han ut från banan kom upp i mitt huvud. Jag har under de senaste 4-5 åren insett att dressyr är min grej och att hoppningen är något som finns där som omväxling. Därför blir det att jag inte hoppar så ofta och alla kan ju förstå att det blir ju inte bättre av att man övar de mer sällan.. Övning ger färdighet!

Sen bar det av till Adrian i Umeå, 100 mil upp i landet! Där tillbringade jag och sofia några härliga dagar fyllda med shopping, bowling, möte med nya människor och annat kul. Efter 11 timmar i bilen hemåt är jag nu tillbaka i skolan och frisk har jag blivit!

En slutsats av mitt höslov 2009; från söder till norr, 26 timmar i bil och härliga minnen!

RSS 2.0