090930

snart redan torsdag! omg!
(SNART GODIS-FREDAG)

nyss kollad på idol och som alla andra; älska erik!
nu speles akon och pratar med johan i telefon <3
ska plugga lite samhäll och sen somna till twilight
sov gott :')
PUSS

<3

Johan hjälper mig med en nya header :)

Får se vad resultatet blir!


min dag!

idag har vart en bra dag!

vakna vid 9 och läste twiilight, man kan inte vakna på fel sida om man börjar dagen med twilight-läsning! kl 10 kom Sandra och vi red ut i skogen och på gärdet. Vid lunch åkte jag in och hälsa på Julia :) Vi drog upp till mellerud, hon till ica & jag träffade Maria och åt lunch på Vågen, satt där någon timma och pratade! Sedan drog jag ner till Julia igen och tjata med henne nån timma till. Vid fyra skulle hon till Vänersbrog så jag åkte till Affären och hälsade på Sofia som jobbade. Handlade lite och satt och läste Cosmopolitan i nån timma. I kväll har jag varit hos Johanna där vi spela spel och kolla idol. Idag har jag alltså hunnit träffa hela 5 kompisar på en och samma dag :D

Nu har jag pratat med Johan en stund i telefonen. Han har statat en blogg om sin gym-träning. Jag tycker det är jättebra att vi båda har ett fritidsintresse. Han har gymmet och jag har ridningen. Det viktigt att man har saker gemensamt men också har egna intressen som man kan dela med sig till den andra! zoderqvist.blogg.se- se men inte röra!


fick med mig stenar och doftpåsar hem från affären (ute&inne)
stenar 10:-, doftpåse 15:-


kolla va mysigt de blev :)

black beauties by h&m


klippning

idag fick jag panik!
Jag skulle nämligen klippa Affe. Klippmaskinen funkade inte riktigt som den skulle och det blev typ hackigt och allmänt fult.. Så efter några samtal fick jag tag på Viktoria och hon va en ängel som kom hit med sin klippmaskin och hjälpte mig! Nu kanske ni undrar varför jag fick panik över det, verkar ju inte så viktigt. menjag ska på tävling imorgon och då kan man inte komma med en "halv-rakad" häst, inte så passande! men nu är han iaf riktigt snygg, min älskling <3

Människor som inte håller på med hästar kanske inte försår vilket band man kan ha till dom. De är som ens bästa vän. Utan att man säger ett ord kan man förstå varandra så väl.. Det är fantastiskt! Jag älskar det.

snygging!


<3


trädet vs grukan



Sept. 24, 2009

Under en lång tid har mitt minneskort till mobilen varit borta men för ett tag sen städade jag mitt skrivbord oh fann det jag letat efter såå länge! Tänkte därför visa va jag gjort de senaste och som jag förevigat med mobilen :)

För ett par dagar sen hittade jag detta fina & lika goda smultron!

 

matching matching!

levins mamma gjorde super-bullar till fredagsfikat!

paket från nelly anlände ;)

jag & johan lagade världens godaste mat!

trevlig butik som jag, diana & lovisa besökte i Norrköping ;)

jag & jennie drog till me lösgodis för 97 spänn
och häsla på klaris

såhär mysigt var det, stor säng & 17 again. Mina babes <3



romantik vid eiffeltornet

Kom in på en blogg som jag gilla! http://sannaknows.blogg.se/ heter den och det är typ fashion med coola bilder. Jag älskar bloggar med fina foton. Bland annat därför som jag önskar mig en systemkamera :) Vi funderar även på att åka till Paris på höstlovet och därför vill jag ha den innan det, annars får de bli julklapp. familjen & älskling ska isf åka till Paris! Tänk då om jag har en bra kamera, ta romantiska bilder framför eiffeltornet eller varför inte fotas med musse på disney world! 

keep dreaming until' it becomes true

'


:)

Igår tog min underbara kusin Linn körkort :)
GRATTIS TILL HENNE!

Nu väntar jag på Sandra, först blir de plugg sen ridning!
pusssss


sockersug nummer 1


Mmmmm, kolla muffinsen jag gjorde för ett tag sen
Blev ju inte alls sugen nu :(
men bara på fredagar nu för tiden, bara fredag!




farmor fyller år!


och typ sånnahär goda tårtor gör hon ;)

man va ganska cool andå!

Charlotte tagga just mig & sofie i "old-time" på facebook
Sofie&Cahrlotte är familjevänner till oss och bor i Skåne.
När vi var mindre älskade vi att klä ut oss!
och här är ett fint exempel ;)


the best in life

hejsan!
Igår var jag på dressyrtävling i Bengtsfors. Kom etta i första och tvåa i andra klassen :D Efter tävlingen drog jag & johan till överby. Köpte mig en fransväska och underkläder. Gaaaanska nöjd! Sen hälsa vi på mormor&morfar för att sedan åka till Italia. Sofia, Markus, Amanda och Simon kom och vi åt riktig god mat och pratade fram tills vi skulle vidare. Det var då dags för bio, flickan som lekte med elden. Jag satt på spänn en stor del av filmen. Man vet aldrig vad Salander kan hitta på, hon är stenhård! men absolut en sevärd film :)

Idag har jag & Johan haft mycig morgon. Kom inte upp förän 12 :o det är inte vanligt för oss! men myciigt var det. johan är bäst <3


fransväska & underkläder, Hm



flugfan

va är det för fel på alla äckliga flugor?
Varför finns dom ens?
Jag har typ en miljon här och dom är nog det mest envisa på jorden.
Sätter sig på näsan även fast man vifftar som en idiot.

vet inte hur många dagar jag vaknat det sista av ett
Bbzzzzz..... i mitt öra!

Flugsmällan blir min sovkamrat inatt för jag ska inte vakna på fel sida
pågrund av en förbannad liten fluga!

sweet dreams

10 novemer, j*vlar va jag längtar!




good feeling about this

HEJ!

Helgen har vart bra. Jag har jobbat, tävlat och träffat johan! Älskling fick mig att för första gången se Sagan om ringen. (Jag vet, lite pinsamt att jag aldrig sett dom). Den var bra men jag föredrar filmer som har ett klart slut. Visst, det kan vara flera filmen i samma "serie" men varje film får gärna ha en speciell handling som avslutas i slutet av filmen, helst lyckligt också ;)

Ännu en skolvecka har börjat, imorgon är det onsdag och snart fredag! Det går så jäkla snabbt så det är helt sjukt. Eftersom jag är har 45 min ridteori på måndag & sluta 13.15 på tisdagar så känns det som jag går tre dagar i skolan typ. Idag har vi fått info om den kommande Stockholmsresan den 13 oktober, det ska bli skoj :D Foton på alla Sp-klasserna har kommit upp i korridoren, typ 1 % såg snygga ut. Gött flumma bilder, haha!
Jag har en bra feeling över de kommande två åren. Min lilla snuskis Sandra går i klassen som alltid gör mig glad, ämnena är roliga och klassen mycket skön med blandat folk!

Nu väntar läsning, övningsköra & rida
PUSS






my lovely boots

Imorgon ska jag hämta dom hos Julia :D
antagligen längtar jag för dom är förbaskat snygga!

Ville bara säga de ;)
nu ska jag läsa twilight.
imorgon är'e dressyrtävlling
sov gott!


jag är beroende!


boooots

När jag var i Göteborg igår var det ju meningen att jag skulle köpa ett par stövlar/stövletter/boots. Ja, någat att gå med i höst. Jag kom hem tomhänt men satt sedan och kollade på min mobil på bilderna jag tagit på de två skor som jag var sugen på! Insåg att fan; jag ville ju ha bootsen. Stövlarna hade nog blivit för höga att gå i hela tiden..men bootsen var ju riktigt snygga och bekväma!

Så nu har min underbaring Julia köpt dom åt mig, bootsen alltså (från Monki btw)
Får dom till helgen :D


mockastövlar från zara


boots från monki

home sweet home

kom hem för en stund sen från en intesiv vistelse i göteborg. Sov hos Julia igår i hennes lägenhet. Den var jätte fin :D alldeles perkeft allting! Vi myste med film, godis och mat. Jag var trött redan igår kväll och så skulle vi upp 6 imorse så ikväll kommer jag somna snabbt!

Idag har jag iaf vart med Julia och Johanna i deras skola. Skrivit klart min uppgift om demokrati och vart med på en mattelektion med (vilket var roligt men också skrämmande om hur lite jag kommer ihåg från matte B). Sen käka vi innan jag drog mig in till stan. Gick alldeles själv i flera timmar och var aldrig uttåkad. Utforskade nya butiker och gick mycket utomhus. Egentligen skulle jag köpa stövlar och jag hitta två alternativ, ett par från zara och ett par boots från monki men kom ändå hem tomhänt. Däremot fick jag mig en jeansjacka, en klänning och ett par jenas.

Tung i huvudet är jag nu så tog med Affe på en promenad istället för att rida.
Nu blir det mat!
PUSS


blå jenasjacka från zara klänning h&m

jeans h&m


MOT GÖTEBORG MED JULIA

Igår fyllde min underbara kusin Linn 18 år och därför var vi på kalas :D efter kalaset släppte mamma av mig hos Johan. han kom hem vid ett efter att ha jobbat på wärs. Kröp ner i sängen och sa massa fina ord som gör att man känner sig så uppskattad. Det var underbart! Idag har vi haft en goo dag med monopol på altanen, god mat och mys!

Snart ska jag hänga med Julia till göteborg och kolla in hennes lägenhet :D
Ska kolla in stan imorgon och hänga med och kolla in deras nya skola!

PUSS


nu ska jag somna gott

PUSS <3

älskar dig


kroppslig självkänsla

hej!
idag har jag vart helt jäkla rörig. 3 gånger har jag tagit fram engelska böckerna ur skåpet och trott att vi haft engelska. När skolan var slut tog Natalie såklart på sig jackan för att gå hem men jag undrade vad hon höll på med och sa: Natalie va gör du, vi har ju engelska?! Jag fatta inte va det va med mig och denna förbannade engelskan...

Efter skolan blev de hoppträning för Anna, det gick super fint (: jag är inte så mycket hopp-tjej, känner mig mer säker med dressyr men övning ger färdighet så efter allt mer hoppande så känner jag framsteg vilket är skönt! Min Affe är så lugn och snäll också så hur dum han än är ibland så kan man inte hata honom <3

Vi hade även Internationell ekonomi hela förmiddagen idag och som avslutning pratade Elin som kroppslig självkänsla (vilket inte riktigt hörde till ämnen men ändå..). De flesta tyckte säkert att det var ganska meningslöst men jag lyssnade verkligen coh kände faktiskt igen mig ibland. Hon pratade mycket om att man är stressad över att hinna med mer saker än möjligt. Jag vet själv att jag ibland har alldeles för stora krav på mig själv och mitt liv. Men jag vill verkligen hinna med mycket och utnyttja min tid! Kroppslig självkänsla handlade också  om att vara nöjd med den man är och det är jag, så det är inte de som stressar mig. Ibland får jag bara panik över att inte göra någonting för jag har så många andra saker jag vill göra...kanske för mycket ibland?




GLASS, inge bra för en laktos

idag har det vart glass i stora lass. Jag har ont i magen! Jag är känslig för laktos så inte konstigt att jag har uppsvullen mage efter att jag och sandra åt typ 5 ton marängsviss! Men gott var det, värt ;) Vi kolla på twilight också, det var ganska mysigt vill jag lova. Jag är verkligen ingen bok-person men dom böckerna ska jag läsa. Mamma ska köpa dom till mig, hon nappa direkt på det när jag sa att jag kunde tänka mig att läsa dom.

Idag har vi som sagt käkat glass. Skola har det också vart och ridning :) Nu ska jag plocka undan här lite och för en gångs skull komma i säng i tid.

PS. Jag och Johan gjorde assss god mat i söndags. Kyckling, potaissallad m.m! Efter de blev det en film och sen ett varmt bad. myspys. Vill ha Johan här nu! Älskar dig <3

RSS 2.0